Viitorul - Petrolul Setul doi se joaca la Ovidiu
Scris de comi    Vineri, 25 Septembrie 2015 12:41    PDF Imprimare Email

avancronica 2015

Petrolul nu a aratat pana acum in campionat ca o formatie care sa poate mai mult decat evitarea retrogradarii, in Cupa Romaniei in schimb a aratat ca o formatie mult prea puternica pentru liga a doua. Nu ar fi totusi bine ca acest drum pe care merge echipa de la inceputul campionatului sa se incheie cu victoria de la Brasov?

Eu cred ca da, pentru ca sunt convins ca Petrolul are jucatori peste media ligii 1 si sunt jucatori maturi care ar putea sa se impuna in fata unei formatii de pusti, asa cum este Viitorul lui Hagi. Sunt consecvent in a spune ca principalul nostru dezavantaj il reprezinta conducerea si antrenorul, ordinea o alegeti voi, fara de care sunt sigur ca in acest moment Petrolul ar fi fost mult mai sus. Etapa trecuta a fost o sansa incredebila ratata de ploiesteni care cu 5 puncte ar fi fost peste Voluntari si astfel ar fi predat o data pentru totdeauna lanterna rosie. 

Pentru a doua oara in acest sezon Petrolul are sansa sa lege doua victorii, sir care nu a fost realizat deloc in aceasta stagiune, o involutie puternica de la vremurile in care echipa lui Contra, spre exemplu, pierdea un meci tot turul. Dar cine stie, poate Petrolul sa reuseasca in sfarsit sa lege victorii pe final de tur, in ciuda unor adversari in forma cum sunt Viitorul si ACS Recas.

De la noi va lipsa Benga, insa va reveni Ropotan, si pana acum daca ar fi sa ne uitam in trecut lipsa oricaruia a determinat un joc mai slab al lupilor. De salutat forma aratata de Tamuz si Varga la Brasov, cei care mai mult ca sigur vor prinde si ei minute cu Viitorul.

ECHIPA PROBABILA

Pecanha - Peteleu, Genev, Faug-Porret, Beta - Ropotan, Marinescu, Varga, Zoubir, Tamuz - Moussa