Petrolul - Voluntari. Ca pe vremuri cu Todoran pe teren
Scris de comi    Joi, 16 Iulie 2015 13:28    PDF Imprimare Email

Petrolul intalneste sambata o nou promovata cu iz de oras si pretentii corporatiste din inima Piperei. Este vorba de Fc Voluntari care de cand s-a infintat tot promoveaza si reusind astfel sa aduca orasului cu acelasi nume prima echipa de Liga 1. Se completeaza astfel un sir de echipe ilfovene ca Branesti, Chiajna sau Otopeni care tot viziteaza prima divizie fara a marca in vreun fel istoria ei.

Ancorata pe ultimul loc din clasament inca din prima etapa, Petrolul nostru spera la o victorie ce ii va aduce minunatul punctaj de -2. Este primul meci pe Ilie Oana din acest sezon si se pare unul in care media obisnuita a spectatorilor va fi din nou atinsa, ploiestenii dorind sa vada Petrolul la treaba contra unui adversar surpriza.

Cum meciul din prima etapa ne da speranta ca parcursul lupilor in acest sezon nu va fi unul de ultimele locuri, si cu inca doua transferuri perfectate, Petrolul pare ca are sanse in a oferi surpriza placuta a sezonului si anume calificarea in play-off.

Si acum sa vorbim despre poza, dintr-un meci cu defuncta Steaua Bucuresti din Cupa in care lupii se impuneau undeva in mocirla de la Pitesti. Printre jucatorii de atunci Dinu Todoran, jucator marcant in ambele retrogradari ale echipei, dar acelasi jucator care reusea sub comanda lui Vicky Rosa un loc doi la sfarsitul turului si o semifinala de Cupa, toate cu o serie de conducatori mult mai experimentati decat actualii retinuti.

Pentru Dinu Todoran este primul meci pe noul Ilie Oana, pentru ceilalti din generatia lui o astfel de sansa nu a existat. Oare cum se va prezenta Petrolul actual fata in fata cu o parte din trecutul ei?

Pecanha - Beta, Benga, Faug-Porret, Rippert - Ropotan, Altama, Marinescu, Zoubir, Nepomuceno - Moussa