Petrolul - U Cluj Jocul de independenta
Scris de comi    Vineri, 08 Mai 2015 08:27    PDF Imprimare Email

vasilache

Cu un nou antrenor si o rechemare de prin parcuri a lui Vasilache, Petrolul joaca maine pentru a demonstra ca relatia cu U Cluj s-a terminat de mult, fiecare echipa fiind de acum independenta.

Saptamana aceasta a parut insa sa modifice cumva sansele oaspetilor, cei care prin implicarea lui Florian Walter erau favoriti la trei puncte pe Ilie Oana, dar cum pe Walter inca il mai cauta autoritatile, nou venitul Teja trebuie sa se gandeasca serios daca mai are vreo datorie la el, sau a venit la Petrolul pentru a face treaba.

Cuplul Sinescu - Teja va incerca sa aduca victoria, prima dupa 5 etape pe Ilie Oana, insa nu stiu cat de mult cred si ei in aceasta victorie. Poate frica caderii pe locul 5 in clasament sa ii determine sa faca un joc mai bun decat cel de la Galati, insa cu actuala stare a echipei nici nu stii ce sa mai crezi.

De remarcat ca Petrolul a debutat etapa trecuta un jucator in liga 1, si poate avand in vedere miza jocurilor sa incerce acelasi lucrul si cu alti jucatori. Este drept programul este unul incarcat cu nume precum ASA sau dinamo. Dar cine stie poate de la tinerii nostri vom vedea altceva.

In speranta in care se va vedea ceva la orizont si Petrolul va avea o directie si sezonul urmator asteptam finalul campionatului si concluzile sale.

Pecanha - Alcenat, Marcel Marin, Ipsa, Peteleu - De Lucas, Filip, Astafei, Marinescu, Kronaveter - Tamuz