Petrolul - iechipa mia Urmatoarea statie Moreni!
Scris de comi    Joi, 27 August 2015 13:54    PDF Imprimare Email

avancronica 2015

Daca Gabi Paraschiv a reaprins flacara la Moreni, locuitorii orasului dambovitean aflat la doar 40 de kilometri de Ploiesti trag nadejde ca vor revedea echipa lor de suflet inapoi pe stadionul Flacara din Moreni. Si cine sa ii contrazica pe morenari dupa ultima decizie luata de Petrolul Ploiesti. 

Semi Tudor este noul antrenor al lupilor, poate cel mai potrivit om sa bage Petrolul si mai mult in groapa, si sa reduca Petrolul intr-o era in care stadionul Ilie Oana era interzis si echipa isi facea veacul la Moreni sau Mogosoaia. Cu un palmares impresionant in care a stat capra la bercea si luca, semi va indeplini un sir complet complet de obedienta incepand cu saptamana aceasta, el urmand sa stea capra la capra. Tot ca o premiera semi tudor, din punctul meu de vedere, va ramane primul antrenor din istoria Petrolului caruia, eu unul, ii cer demisia inca dinaintea primului meci. Pe langa el Tybor parea o limuzina, e drept fara sofer si directie, dar macar spre deosebire de semi, proaspatul antrenor demis jucase si fotbal la viata lui, nu doar facuse antrenamente alaturi de fotbalisti. 

Pentru cei care nu inteleg acuzele aduse noului antrenor, semi-cunoscator in domeniu, reamintesc faptul ca acesta a ascultat ani intregi de cuplul bercea-luca, inclusiv atunci cand acestia numeau fostele glorii fosile, sau pe suporteri niste derbedei care vor raul suporterilor, suporteri care nu puteau asista la meciurile echipei lor de suflet pentru ca le scria Ploiesti pe buletin sau Prahova. 

Tot pe aceasta cale tin sa ii multumesc deschis actualului patron al Petrolului pentru faptul ca reusit sa puna bomboana pe coliva, sfidandu-ne inca o data dorintele de minim respect pe care noi, cei care am ramas cu sufletul mereu langa Petrolul, le-am cerut de fiecare data. Ma astept sa fie adus si goicea sau edi alexandru pe postul vacant de manager pentru a se completa sirul de injosiri. Daca venirea lui Rednic la echipa a reprezentat cat de cat o garantie ca echipa nu se duce de rapa, venirea lui semi tudor ma face sa ma gandesc doar la ce e mai rau. 

Sper sa pleci cat mai repede semi de la echipa pentru ca sunt sigur ca nu vei sti niciodata cum sa antrenezi un jucator ca Ropotan sau Pecanha. 

ECHIPA PROBABILA

Pecanha - Peteleu, Faug-Porret, Benga, Beta - Bucsa, Ropotan, Zoubir, Farina, Marinescu - Moussa

Pana duminica semi inca ai timp sa te razgandesti si sa pleci de la echipa!