Petrolul - fcsb Returul din mocirla
Scris de comi    Vineri, 16 Octombrie 2015 08:35    Imprimare

avancronica 2015

La momentul in care aceasta poza a fost facuta gazonul de pe Ilie Oana isi pregatea sfarsitul, fara glorie, fara martori, si cel mai trist fara o actuala echipa a Petrolului care sa il merite.

La 49 de ani departe de momentul Petrolul - Liverpool 1966, inca ma mai intreb daca o serie de jucatori ai Petrolului ar trebui sau nu sa plateasca pentru a juca pe acest gazon. Uitandu-se din birourile de sticla conducerea clubului nu mai vede terenul de altadata ci o oglinda a ceea ce este si a facut din echipa asta. Mocirla de acum este sinonima cu o conducere fara cap care a reusit sa ne puna un antrenor pe banca mai slab decat unul dintre oricum cei mai slabi antrenori din liga 1.

La inceput de retur Petrolul inca ofteaza dupa fostul antrenor, care oricat de putine cunostinte ar fi avut, cu siguranta ar fi obtinut mai multe puncte decat actualul ocupant al functiei. Privind cele 13 etape nu poti constata decat ca echipa nu pregateste mai nimic la antrenament, nici macar o lovitura de la 11 metri, antrenorul actual nu are nici un plan tactic, si ce este cel mai trist, echipa nu este capabila sa invinga pe nimeni, asta desi adversarele intalnite, cu mici exceptii, mai tot timpul nu au venit in varf de forma la Ploiesti.

Acum urmeaza primul meci al returului, in care Petrolul trebuie sa adune cat mai multe puncte pentru a spera ca evita ultimele trei locuri ale clasamentului. Revenirea lui Tamuz printre titulari ne da sperante ca vor incepe sa vina si golurile, fie pe Ilie Oana fie in deplasare, acolo unde Petrolul nu a reusit mai mult decat un egal in tot turul. Desigur, probabil Petrolul ar arata altfel daca cineva de pe banca tehnica s-ar gandi sa ii foloseasca calitatile lui Moussa impreuna cu cele ale lui Tamuz, si nu separat asa cum s-a tot practicat in sfarsitul de tur.

Pentru primul meci din retur Petrolul s-a antrenat pe unde a apucat, prostia celui numit antrenor aratandu-se inca o data, dupa ce la sfarsitul meciului cu Recas a spus ca una se antreneaza la Crangul lui Bot si alta se poate juca pe Ilie Oana, acum echipa a plecat la Izvorani pentru ca nici la Crangul lui Bot nu mai sunt conditii.

Pecanha - Peteleu, Benga, Genev, Faug-Porret - Ropotan, Bucsa, Zoubir, Varga - Tamuz, Moussa