Petrolul - dinamo Ultima gala acasa a unui Petrolul de Europa
Scris de comi    Joi, 21 Mai 2015 08:58    PDF Imprimare Email

albin dinamo

Proiectul s-a terminat, nu de la sine cum poate se lasa de inteles din prima propozitie ci ajutat de factori pe care i-am tot vazut in ultimii 20 de ani la Petrolul. Anul acesta se implinesc 20 de ani de la finala dramatica contra Rapidului, si ceea ce trebuia sa fie atunci un inceput de drum pentru prezente constante in Europa a fost de fapt un preambul a unei conducerii de care am crezut cu totii ca nu vom mai scapa.

Din pacate sinonimele acelei conduceri au preluat clubul si prin 2 ani de Europa si o Cupa castigata au ajuns in punctul in care asteapta cu sufletul la gura aprobarea planului de organizare pentru ca Petrolul sa mai existe. Din pacate pentru noi prezentele in liga 1 nu stiu cat vor mai continua asa cum au continuat dupa Cupa din 95. Nu prea mai avem ce vinde iar centrul nostru de copii si juniori nu mai produce nimic.

In aceste conditii Petrolul joaca ultimul meci acasa din actualul sezon, probabil ultimul pentru jucatori ca Pecanha sau Alcenat, probabil ultimul in care vom pleca favoriti intr-un meci cu dinamo. Dar nu-i nimic au fost clipe si mai grele si cu toate acestea echipa a renascut, tot ce speram acum este ca actualul actionariat sa plece mai repede.

Pentru multi din primul 11 ultimul meci pe Ilie Oana in formula :

Pecanha - Alcenat, Ipsa, Satli, Peteleu - Marinescu, Kronaveter, Astafei, Nepomuceno, Tchite - Nkoyi