Otelul - Petrolul Favoriti de clasament
Scris de comi    Luni, 04 Mai 2015 07:04    PDF Imprimare Email

petrolul inainte de meci 2014

Dupa inca un esec pe teren propriu, al cincilea consecutiv, Petrolul merge la Galati sa isi pastreze invicibilitate pe teren strain, desi in ultimul timp fara aceeasi prezenta a fanilor, lupii ar trebui sa se simta pe Ilie Oana ca in deplasare.

Si daca tot stam sa analizam meciul trecut trebuie remarcat, ca Petrolul a fost invinsa in acest retur pentru prima data dupa ce a condus, scenariu care te face sa crezi ca ulciorul unui gol din penalty venit de nicaieri nu mai merge de mult la apele involburate ale Petrolului. Chiar si cu situatia asta grea Petrolul intra in ultimele 4 etape din campionat de pe locul 3, pe care il va detine si etapa viitoare cu cel putin 1 punct avans, insa la cum se anunta programul sansele sunt ca aceasta pozitie sa nu fie pastrata pana la final.

O victorie ar fi logica prin prisma clasamentului dar in acest moment nici nu sti la ce sa te mai astepti de la galben-albastri. Cert este ca va reveni Kronaveter dupa suspendare, iar Fanchone, cel care a gresit la ambele goluri etapa trecuta, va fi lasat in afara lotului.

Asadar sa ne tinem nervi tari pentru Otelul - Petrolul ca pe vremuri cu putine faze de poarta si cu o ambitie aproape spre inexistenta.

Pecanha - Alcenat, Ipsa, Filip, Peteleu - De Lucas, Marinescu, Astafei, Kronaveter, Pastorini - Tamuz