CS Blejoi - PETROLUL 0-3! Tavi:´´Conturam echipa pentru Liga a 3-a``
Marţi, 30 August 2016 17:11    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email

cs blejoi petrolul

In fata a aproximativ 2.000 de spectatori, Petrolul s-a impus la Blejoi cu scorul de 3-0.

Au inscris Claudiu Tudor din penalty, Decebal Nae la capatul unei actiuni finalizate cu calcaiul si Ilie Dumitrescu la capatul unui contra-atac.

La aceasta partida a asistat si Viki Rosca, fostul antrenor al Petrolului acesta glumind ca "a venit sa ameninte" postul lui Tavi Grigore.

Un moment inedit si mai putin intalnit pe stadioanele de la noi a avut loc inainte de finalul partidei cand crainicul stadionului din Blejoi a tinut sa-i multumeasca lui Marin Ion pentru calitatea gazonului.

Nu puteam a inchei fara a le multumi celor de la SportOnlinePH, Titel si restul echipei pentru transmisia realizata pe Youtube!

CASETA TEHNICA

PETROLUL: Marinica, Alberto Olaru, Ionut Craciun, Mihai Micu, Razvan Catana, Alexandru Puchea, Ilie Dumitrescu, Claudiu Tudor, Vladimir Butufei, Dragos Gheorghe, Decebal Nae

Interviu Octavian Grigore

"Ne dorim sa ramanem pana la final pe primul loc. Suntem la un inceput de drum, care nu este foarte usor dar imi doresc din tot sufletul sa devenim foarte buni si deja sa ne conturam pentru ceea ce vreau pentru Liga a 3-a.

Micu si Puchea (n.r. jucatori carora ce le expira imprumutul) sunt importanti, s-au integrat foarte bine si incercam sa-i mentimen in lotul nostru dar nu stiu daca vom gasi intelegere. In caz ca nu vom reusi, vom cauta inlocuitori pentru acestia."

Tavi a comentat si situatia inedita a arbitrului, acesta fiind cunoscut drept un petrolist inflacarat "Eu cred ca arbitru de astazi, chiar daca e petrolist, a arbitrat foarte bine. Nici gazdele nu au avut ce sa comenteze si tot ce a insemnat organizarea jocului a dus la un spectacol fotbalistic".

Ultima actualizare ( Marţi, 30 August 2016 18:23 )
 
PETROLUL - AS Tufeni Baicoi 4:0
Duminică, 28 August 2016 09:17    | Scris de DoarPetrolul    PDF Imprimare Email

Liga A Prahova Baicoi Peluza latina

Petrolul a reusit prima victorie din acest sezon in cea de-a doua etapa a ligii a patra. Partida s-a disputat pe "Ilie Oana", in fata a peste 6000 de suporteri. Astfel, lupii au invins Tufeni Baicoi cu 4-0, golurile fiind inscrise de catre Cl. Tudor (min. 12), Nae (min. 16), Puchea (min. 25) si Nițescu (min. 76).

Ultima actualizare ( Duminică, 28 August 2016 09:19 )
 
CS Paulesti - PETROLUL 1-1
Duminică, 21 August 2016 10:29    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email

Liga A Prahova Paulesti fumigene

Debut acceptabil al Petrolului in Liga A Prahova: 1-1 cu echipa care a castigat seria sezonul trecut si care a refuzat promovarea in Liga a 3-a din motive financiare.

Petrolistii, incurajati de aproximativ 2000 de suporteri, au deschis scorul primii si au condus pana in minutul 89 atunci cand s-au vazut egalati. De notat si cateva ocazi bune in dreptul petrolistilor, insclusiv o bara.

Avand in vedere situatia penibila creata de mediul politic vineri respectiv sambata, in cazul cedari marcilor catre structura sustinuta de suporteri si fostele glorii, petrolistii prezenti la Paulesti nu i-au uitat pe acestia transmitandu-le si urmatorul mesaj: "M**e clasei politice și consilierilor locali,sa ne sugeti p**a dacă tot vreți bani!"

CASETA TEHNICA
Petrolul: Marinică – Olaru, Crăciun, Micu, Catană – Puchea – Dumitrescu (65 Butufei), Cl. Tudor (cpt), Vintilă, D. Gheorghe – Nae (73 Constantinescu).
Antrenor: Octavian Grigore.
Stadion: CS Păulești.
Spectatori: circa 2500.
Marcatori: Țânțaru (87)/ Nae (10)

PROGRAM PETROLUL

27 August – AS Tufeni Băicoi (A)
03 Septembrie – CS Blejoi (D)
10 Septembrie – AFC Brebu (A)

 REZULTATE LIGA A PRAHOVA - ETAPA 1

Petrolul Băicoi
3 - 1
CS Cornu
AFC Brebu
3 - 1
Unirea Urlaţi
CS Blejoi
8 - 1
CS Ceptura
AS Tufeni Băicoi
3 - 0
Unirea Cocorăştii Colţ
CS Păuleşti
1-1
PETROLUL
CS Măneşti 2013 Coada Izvorului
4 - 1
CSO Tricolorul Breaza
CSO Plopeni
3 - 2
AFC Băneşti-Urleta
CSO Teleajenul Vălenii de Munte
2 - 4
Avântul Măneciu

SURSA POZA: LCST Facebook - https://www.facebook.com/LCST.Liga.Suporterilor.Constantin.Tabarcea

Ultima actualizare ( Duminică, 21 August 2016 13:34 )
 
Abonamente FCP: Si EU sunt PETROLUL!
Luni, 22 August 2016 19:21    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email

si eu sunt petrolul

 

Noi trebuie sa fim aproape de Petrolul atat cu gandul, cat si cu fapta. Eu, tu ori noi suntem in primul rand aparatorii clubului galben-albastru si cel mai puternic mod in care ne putem arata devotamentul este sustinerea financiara a clubul prin achizitionarea unui abonament ori bilet. Vocile noastre vor ragusi inca odata sambata, de la ora 19, cand o sa ne incurajam baietii la primul meci desfasurat in acest sezon pe Stadionul "Ilie Oana", Templu Petrolist!

Ultima actualizare ( Luni, 22 August 2016 20:30 )
 
Am așteptat destul! A venit vremea acțiunii!
Vineri, 12 August 2016 11:21    | Scris de Comunicat USP    PDF Imprimare Email

avancronica 01 2014

Suporterul petrolist a fost, este și va rămâne trup și suflet legat de icoana sufletului său, echipa de fotbal Petrolul Ploiești. La bine și la rău, pe ploaie sau pe soare, suporterul a dat tot ce putea da, și un pic mai mult, pentru echipă. A reușit până și performanța  învierii echipei, aflata in colaps datorită ticăloșiei unor neoameni. Da, Petrolul trăiește acum exclusiv datorită nouă, suporterilor petroliști și a fostelor glorii petroliste. Am luat-o de la capăt pe un nou drum, am însămânțat, am vegheat mugurii noii echipe și am dat și puținii bani pe care îi avem pentru ca proiectul nostru să nu moară. Iată însă că am ajuns la o răscruce a adevărului exprimat prin fapte și nu prin vorbe. Este momentul în care atașamentul de simbolul Ploieștului trebuie dovedit prin inițiativă și acțiune concretă, nu prin vorbe meșteșugite sau prin evitarea acțiunii, "că doar este sezonul vacanțelor"...

Într-o săptămână, Petrolul nostru va începe în mod oficial ediția 2016-2017 a Campionatului Ligii A Prahova. Unde suntem noi acum? Avem o echipă, Petrolul '52, o echipă a suporterilor, care a primit recunoașterea "de facto" a intregului mediu fotbalistic prahovean, în frunte chiar cu AJF, ca fiind continuatoarea firească a Petrolului Ploiești. Din păcate această recunoaștere nu este suficientă fără o recunoaștere "de jure", oficială, din partea autorităților locale, care sunt proprietarul de drept al Petrolului Ploiești. Pe românește, ne trebuie marca înregistrată "Petrolul Ploiești", constând în denumire, scut și culori, care ne poate fi conferită doar de către Consiliul Local al Municipiului Ploiești, printr-o Hotărâre de Consiliu Local, pe baza unui contract de cesiune a acesteia către Asociația Petrolul '52. Din păcate, deși mai avem numai o săptămână până la începerea Campionatului, Consiliul Local și Primarul Municipiului Ploiești nu par a fi preocupați de acest aspect legal, crucial pentru echipa noastră... Doar este sezonul vacanțelor, nu?

"Perfidia domnește în înaltele palate" (Fraus sublimi regnat in aula) spunea marele Seneca, stoicul filosof roman, dezgustat de modul în care se desfășurau încurcatele ițe politice. La fel spunem și noi, suporterii petroliști, observând lipsa totală de interes a mediului politic, la doar câteva luni de la campania electorală, când absolut toți candidații (unii dintre ei aleși pe funcții acum) plângeau pe umărul sărmanului Petrolul. Se promiteau măsuri reparatorii excepționale și era declarat sprijin si preocupare totală pentru soarta Petrolului. Stimați politicieni, dacă nu acționați acum, nu mai are sens să acționați deloc. Acum noi avem nevoie de voi! Așa cum atunci, la alegeri, voi ați avut nevoie de noi!

Întruniți Consiliul Local în Sedință extraordinară sau de îndată pentru a desăvârși renașterea Petrolului pe care cu toții ați aplaudat-o! Redați-ne numele si scutul! Și rețineți: Petrolul are nevoie de Templul Petrolist, stadionul Ilie Oana și de baza de antrenament de la Crângul lui Bot. Nu uitați de aceste lucruri esențiale pentru viața echipei. În momentul de față ne antrenăm și jucăm prin bunăvoința unor prieteni ai Petrolului, în afara casei noastre tradiționale. Voi ne puteți reda căminul.

În final facem apel la un alt tip de acțiune: oamenii de afaceri care au simțăminte petroliste trebuie să acționeze acum, manifestându-și prezența lângă Petrolul. Avem nevoie de investitori reali, nu de carton. Odată cu primirea recunoașterii oficiale a echipei de către Consiliul Local, sperăm sa aveți curajul de a face un pas în față și a vă oferi ajutorul în mod deschis.

Acum este momentul acțiunii! Este chiar ceasul al 12-lea! Nu mai există "lăsăm pe mâine"!

 


Pagina 9 din 207