1,2,3,4....Cupa si campionatu'! PETROLUL - Aninoasa 4-0
Joi, 07 Septembrie 2017 21:25    | Scris de Mugurinho    PDF Imprimare Email

meci duel petrolul aninoasa

A nu se intelege din titlu ca entuziasmul dupa acest inceput de campionat e unul la cote foarte inalte. Ar fi o greseala. Dimpotriva, evolutiile mai putin convingatoare ale Petrolului de pana la meciul din aceasta seara nu ne dadeau prea multe motive de optimism inaintea partidei contra celor de la Aninoasa. Insa faptul ca, oricum ai lua-o, aveam maximum de puncte in clasament, ne aducea un plus de liniste dar ne si obliga sa continuam pe aceeasi linie, a victoriilor!

Ultima actualizare ( Vineri, 08 Septembrie 2017 08:46 )
 
Program Liga a 3-a: debutam acasa cu Domnesti
Miercuri, 16 August 2017 10:45    | Scris de Doar Petrolul    PDF Imprimare Email

liga3 logo

Astazi s-a efectuat tragerea la sorti a programului Ligii a 3-a din care face parte si echipa noastra. Astfel, petrolistii, repartizati in Seria a 3-a vor avea urmatorul program:

Etapa 01 - FC Petrolul Ploieşti – ACS Viitorul Domneşti
Etapa 02 - CS Sporting Roşiori 2008 – FC Petrolul Ploieşti
Etapa 03 - FC Petrolul Ploieşti - AS FC Aninoasa
Etapa 04 - CS Tunari – FC Petrolul Ploieşti
Etapa 05 - FC Petrolul Ploieşti – Flacăra Moreni
Etapa 06 - CS Concodria Chiajna 2 – FC Petrolul Ploieşti
Etapa 07 - Sta
Etapa 08 - FC Petrolul Ploieşti – AFCM Alexandria
Etapa 09 - Vointa Salelele – FC Petrolul Ploieşti
Etapa 10 - FC Petrolul Ploieşti – CS Atletic Bradu
Etapa 11 - ACS Urban Titu – FC Petrolul Ploieşti
Etapa 12 - FC Petrolul Ploieşti – AS FC Milcov
Etapa 13 - CS Mioveni 2 – FC Petrolul Ploieşti
Etapa 14 - FC Petrolul Ploieşti – AFC Astra 2
Etapa 15 - CS Popeşti Leordeni – FC Petrolul Ploieşti

Ultima actualizare ( Miercuri, 16 August 2017 13:39 )
 
Din Ploiesti pana-n Coreea, imi place si Liga a 3-a! PETROLUL - Dentas 2-2
Sâmbătă, 24 Iunie 2017 20:10    | Scris de Mugurinho    PDF Imprimare Email

IMG 0627

Nu ma intrebati daca e vorba de Coreea de Sud sau de Nord, nu conteaza. De fapt, nu ma mai intrebati nimic, pentru ca nu stiu ce-ar mai fi de spus dupa inca o seara memorabila din istoria noastra. Aceasta nu poate fi si nici nu va fi o cronica propriu-zisa. E doar un simplu si din adancul inimii : "Multumesc, Petrolule!".

PS. Totusi, daca nu v-a plictisit deja prea tare, "Cronica lui Mugurinho" va continua si in liga a treia.

 

 

Ultima actualizare ( Sâmbătă, 24 Iunie 2017 22:03 )
 
30 de jucatori la reunire
Marţi, 18 Iulie 2017 13:01    | Scris de DoarPetrolul    PDF Imprimare Email

petrolul reunire 2017
Petrolul a început, ieri seară, pregătirile pentru Liga a III-a, cu obiectivul clar stabilit de a petrece doar un singur an în acest eşalon, propunându-şi ca, vara viitoare, să urce pe cea de-a doua scenă fotbalistică a ţării.

Ultima actualizare ( Marţi, 18 Iulie 2017 13:10 )
 
SCUTUL s-a intors ACASA!
Vineri, 16 Iunie 2017 13:34    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email

Petrolul 52 Ploiești, echipă înființată după falimentul grupării SC FC Petrolul SA, va evolua din sezonul următor sub titulatura de "Petrolul Ploiești" după ce a achiziționat la licitație dreptul de folosință a șase mărci și steme înregistrate la OSIM, a declarat, pentru AGERPRES, Cristian Vlad, președintele clubului din Liga a IV-a.

ilie oana 670 450

Primăria Municipiului Ploiești a organizat, vineri, o licitație publică deschisă cu strigare privind atribuirea licenței asupra mărcilor "FC Petrolul Ploiești", "FC Petrolul Ploiești 1924", "Fotbal Club Petrolul", "Petrolul Ploiești", "Petrolul 52" și "Petrolul 95", care au intrat în proprietatea sa ca urmare a falimentului SC FC Petrolul SA, societatea care a administrat echipa din Liga I.

Asociația ACS Petrolul 52 Ploiești, care a evoluat în sezonul recent încheiat în Liga a IV-a din Prahova, a participat singură la licitație și a achiziționat fiecare licență la prețul de pornire de 14.472 lei, în total 86.832 lei.

"Noi am fost singura structură sportivă care a participat la licitație și era normal să câștigăm. Mă bucur enorm de mult pentru această realizare, de acum înainte vom folosi numele de Petrolul Ploiești și stema cu scutul, cea pe care o știe toată lumea. În afară de banii pentru cele 6 mărci, noi vom mai achita Primăriei Ploiești 2% din încasările aferente folosirii celor șase mărci. Banii provin de la Veolia, sponsorul care ne-a fost alături de la început. Câștigarea licitației înseamnă că Petrolul Ploiești nu a murit. Noi suntem continuatoarea morală a echipei Petrolul, iar de azi și continuatoarea legală, pe acte. Iar cu atât mai important este că acest club are susținerea atât a foștilor fotbaliști, cât și a suporterilor", a afirmat Cristian Vlad.

ACS Petrolul 52 va avea dreptul să folosească titulatura de Petrolul Ploiești timp de patru ani. Echipa va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Ilie Oană", în baza unui contract de închiriere cu Primăria și va fi obligată să promoveze în Liga I în următorii 4 ani. "De fapt, nu este o obligație, pentru că promovarea în Liga I este și obiectivul pe care ni l-am stabilit și noi atunci când am înființat echipa", a adăugat Vlad.

În prezent, echipa antrenată de Octavian Grigore, care a încheiat Liga a IV-a din Prahova pe primul loc al clasamentului, va disputa un meci de baraj în dublă manșă (17 și 24 iunie) pentru promovarea în Liga a III-a cu formația Dentaș Tărtășești (Dâmbovița).

Agerpres.ro

 


Pagina 3 din 205