Gaz Metan Craiova - Petrolul 1:1
Sâmbătă, 23 Octombrie 2010 10:49    | Scris de Krebs    PDF Imprimare Email

03_-_Petrolul_-_Unirea_Alba_Iulia_-_3

Petrolul a reuşit să egaleze in 8 jucători de câmp Gaz Metan Craiova si se mentine astfel pe primul loc al clasamentului! După un meci dominat de petrolişti dar pe care si l-au făcut singuri greu, prin ratări si eliminarea lui P.Stoica, Petrolul izbuteşte să egaleze in finalul partidei - un egal obtinut prin multă ambiţie!
Ultima actualizare ( Sâmbătă, 23 Octombrie 2010 12:44 )
 
Vivi dezminte cele apărute in GDS!
Joi, 21 Octombrie 2010 21:05    | Scris de Krebs    PDF Imprimare Email

Vivi_-_Conferinta_de_presa_-_1

Vivi Răchită a dezminţit astăzi, pentru site-ul nostru, cele apărute in ziarul craiovean GdS (ştire preluată si de Liga2.ro) conform căruia el ar fi declarat că "recunosc că de mic ţin cu Universitatea" ori "sper ca măcar să o antrenez într-o bună zi. Ar fi extraordinar..."
Iată ce ne-a declarat Vivi Răchită:"Nu am declarat ceea ce a scris acel ziarist. A fost o discuţie despre meciul cu Gazul şi el tot devia subiectul spre Craiova. La toate intrebările lui despre Craiova am oferit nişte răspunsuri formale. El a interpretat cum a vrut el şi a scris minciunile alea! Nu am zis că vreau să antrenez Craiova ori că ma intorc acolo cu plăcere. E acelaş lucru ca <<suntem prea buni pentru liga a doua>> - eu zicând că <<suntem peste media ligii a doua>>...De azi inainte, NU mai dau interviuri decât pentru saitul oficial şi al vostru + conferinţa de presă."

"Legat de faptul că ţin cu Craiova de mic - altă interpretare: am fost intrebat de Craiova-Maxima - am zis ceva de meciul cu Benfica ca am simpatizat cu echipa olteana - aveam 14 ani atunci si de aici a aparut asta cu <<tin cu Craiova de mic>>"

"Eu nu m-am mai dus la emisiunile de sport din Bucuresti pentru ca ei ma intrebau numai de Steaua si nu ma lasau sa vorbesc cat vroiam despre Petrolul! De aceea am deciz sa refuz orice invitatie la emisiunile din Bucuresti."
 
Accidentat grav, Enescu va lipsi 6-8 luni!
Marţi, 19 Octombrie 2010 15:50    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email

Enescu

Unul dintre cei mai constanti jucatori ai Petrolului din primele etape ale acestui sezon, mijlocasul Danut Enescu, a fost lovit de un ghinion teribil. Tanarul fotbalist s-a accidentat in meciul cu Muresul Deva, iar rezultatul primit dupa efectuarea RMN-ului a fost extrem de dur: ruptura a ligamentelor incrucisate, ceea ce inseamna ca Enescu va trebui sa ia o pauza de 6-8 luni, fiind greu de crezut ca va mai putea reveni pe teren in acest campionat. "Este o pierdere importanta pentru noi. Speram sa promovam si il asteptam pe Enescu sa se intoarca in plenitudinea fortelor cu ocazia debutului in Liga I", a spus managerul "galben-albastrilor", Valeriu Rachita.
 
Locul acestuia, in garnitura Petrolul, va fi luat de Neagoie (titularizat, de altfel, in meciul de la Iaşi) ori de Cristi Vlad. Rămâne de văzut pe cine va trimite in teren Vivi Răchită dar şansele de a fi titularizat Cristi Vlad sunt mai mari deoarece Neagoie acuză o accidentare uşoara după partida de la Iaşi.

ENESCU LA PETROLUL
Meciuri ca titular: 7 (dacă il socotim şi pe cel cu Lupeniul)
Goluri: 1 (in meciul cu FC Argeş incheiat 5-0)
Cartonaşe galbene: 2 ( la Silvania şi UTA)

Dănuţ Enescu are 23 de ani şi a venit in aceasta vară de la formaţia Conpet Ploieşti. Acum 2 săptămâni Vivi Răchita declara:"Sunt jucatori care pot face pasul spre liga intai: de exemplu Enescu care cred ca este deja la un nivel de liga a doua spre liga intai."

SURSĂ: FcPetrolul.ro

Ultima actualizare ( Marţi, 19 Octombrie 2010 19:14 )
 
Deplasarea de la Craiova
Joi, 21 Octombrie 2010 09:47    | Scris de Octav    PDF Imprimare Email

Snagov_-_Petrolul

Pentru meciul de sambata (ora 11.00) de la Gaz Metan CFR Craiova, intalnirea suporterilor este stabilita pentru ora 4.40 dimineata, plecarea fiind stabilita la ora 5.00 din fata stadionului "Ilie Oana". Pentru acest meci, deplasarea se va face cu doua autocare (unul de 45 de locuri, altul de 35), pretul deplasarii fiind undeva la 13-15 lei/persoana. Toti cei care doresc sa faca deplasarea in Banie sunt rugati sa se inscrie cat mai repede la adresa de mail Preda_Octav80@yahoo.com (lasati-va numele complet si CNP-ul), dar sa si aiba buletinele la ei, la meciul respectiv.

 
Vivi, Budescu şi P.Stoica faţă-n faţă cu suporterii!
Luni, 18 Octombrie 2010 16:25    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email

Vivi

 

Marţi seară(19 octombrie 2010), incepând cu ora 19:00, va avea loc o şedinţă a suporterilor petrolişti la barul lui Daniel Chiriţa.  Vivi Răchită, Budescu şi Pompiliu Stoica vor participa la prima parte a şedintei iar in a doua parte a intâlnirii vor fi discutate problemele galeriei precum şi organizarea deplasărilor ulterioare.

Vă aşteptăm!

Ultima actualizare ( Luni, 18 Octombrie 2010 16:26 )
 


Pagina 183 din 203