UNIUNEA SUPORTERILOR PETROLISTI
Marţi, 05 Iulie 2016 10:13    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email

UNIUNEA

Prin prezenta va aducem la cunostinta ca incepand de astazi, 04.07.2016, s-a constituit Uniunea Suporterilor Petrolisti (U.S.P.), entitate care reuneste toate gruparile organizate, precum si ligiile suporterilor petrolisti oficial recunoscute, conform Protocolului semnat de acestea. 

U.S.P. are ca principal scop reprezentarea suporterilor petrolisti, promovarea si protejarea imaginii, a identitatii, a istoriei si a traditiei echipei de fotbal Petrolul Ploiesti.Totodata, vizam participarea reprezentantilor structurii noastre la discutiile premergatoare constituirii oricarei entitati detinatoare a dreptului de folosinta a marcii Petrolul, sub care isi va desfasura activitatea clubul de fotbal al gazarilor, dar si participarea efectiva in structura viitoarei forme de organizare a echipei-fanion a judetului, indiferent de varianta care va fi aleasa (asociatie sportiva sau societate comerciala). 


Mai presus de toate, insa, putem spune ca un prim obiectiv a fost atins, din moment ce toate grupurile aderente au convenit sa vorbeasca acum doar printr-o singura voce, cea a Uniunii Suporterilor Petrolisti. Aceasta informare are menirea de a va instiinta ca am fost, suntem si vom ramane alaturi de PETROLUL, ca suntem deschisi la un dialog civilizat si permanent cu toti cei care considera ca ne pot fi parteneri sub egida transparentei pe care o dorim instaurata ca si mod de lucru de azi inainte in ceea ce priveste activitatea celei mai iubite echipe din judetul Prahova! Acesta este primul pas pentru ceea ce ne dorim cu totii, uniunea tuturor suporterilor petrolisti! Fara a-si pierde identitatea niciuna dintre componentele acestei Uniuni, in perioada imediat urmatoare vor avea loc demersurile pentru dobandirea personalitatii juridice a U.S.P. 

Prezentul protocol a intrat in vigoare incepand cu 04.07.2016.

In aceste conditii, pentru a ne promova mai bine ideile si valorile dupa care ne vom ghida in activitatea noastra, am convocat pentru data de 06.07.2016, ora 19.30, la Sala de Conferinte a Stadionului 'Ilie Oana", o conferinta de presa la care speram sa fie prezente toate entitatile media care au intrat in posesia acestui comunicat.Va multumim! 

FOTBALUL E DOAR UN SPORT! PETROLUL NE UNESTE!

 
SC FC Petrolul a intrat in faliment
Miercuri, 22 Iunie 2016 18:37    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email

noroi

Astazi Tribunalul Prahova a aprobat cererea administratorului judiciar si a disput inceperea procedurii generale a falimentului SC FC Petrolul.

 
Punct.Si de la care capat ? CSU Craiova - PETROLUL 2-0
Duminică, 29 Mai 2016 20:15    | Scris de Mugurinho    PDF Imprimare Email

noroi

A mai trecut un campionat.Punct.Unul de poveste.Punct.O poveste trista.Punct.Si nu pentru ca am retrogradat.Punct.Ci pentru ca Petrolul a ajuns la limita supravietuirii datorita unor peronaje sinistre.Punct.Care trebuie sa plece urgent si sa ne lase, daca nu au facut-o pana acum.Punct.Iar noi, cei pentru care acest club inseamna ceva, va trebui sa avem grija ca Petrolul sa nu moara.Punct.Si vom avea.Punct.S-a mai scris o fila din istoria noastra, am mai intors o pagina, chiar daca una neagra.Punct.Am cazut, ne doare, dar trebuie sa ne ridicam , sa ne stergem de praf, si sa o luam de la capat.Punct.

Ultima actualizare ( Luni, 30 Mai 2016 07:18 )
 
Catre domnul Primar si CL al Municipiului Ploiesti
Marţi, 14 Iunie 2016 16:29    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email
ilie oana 670 450
Catre domnul Primar si catre Consiliul Local al Municipiului Ploiesti

Stimate domnule Primar, stimati Consilieri Locali,

prin prezenta, Asociatia Diaspora Galben-Albastra (ADGA) si Liga Suporterilor Constantin Tabarcea (LSCT) va aducem la cunostinta ca inregistrarea la OSIM a branduluiu Petrolul (stema, culori, nume), bunuri ce se afla in patrimoniul municipal, expira.

Astfel:

Certificatul de inregistrare Nr. 79064 pentru inregistrarea 'Fotbal Club Petrolul' expira la data de 04.09.2016
Certificatul de inregistrare Nr. 84673 pentru inregistrarea stema 'Petrolul Ploiesti' si a culorilor revendicate 'rosu, galben' expira la data 15.03.2017
Certificatul de inregistrare Nr. 87077 pentru inregistrarea marcii 'Petrolul 52' expira la data de 04.07.2017
Certificatul de inregistrare Nr. 87078 pentru inregistrarea marcii 'Petrolul 95' expira la data de 04.07.2017
Certificatul de inregistrare Nr. 80417 pentru inregistrarea marcii si stemei 'FC Petrolul Ploiesti' si a culorilor 'galben, albastru' expira la data de 29.08.2016
Certificatul de inregistrare Nr. 80419 pentru inregistrarea marcii si stemei 'FC Petrolul Ploiesti 1924' si a culorilor 'galben, albastru' expira la data de 29.08.2016

Avand in vedere cele de mai sus, va rugam respectuos sa demarati procedurile de prelungire a certificatelor de inregistrare mentionate. Va rugam sa nu uitati ca vorbim de un bun al tuturor ploiestenilor, FC Petrolul Ploiesti fiind clubul emblema al urbei noastre, club de mare traditie, care a facut cinste orasului si care a reprezentat cu cinste Ploiestiul in Europa nu de putine ori. De aceea, cand vine vorba de FC Petrolul Ploiesti toti ploiestenii strang randurile si lasa in plan secund apartenenta politica sau alte considerente.
 
Ultima actualizare ( Marţi, 14 Iunie 2016 18:57 )
 
Inca una, dar nu ne ducem ! PETROLUL - Chiajna 0-1
Miercuri, 25 Mai 2016 06:04    | Scris de Mugurinho    PDF Imprimare Email

noroi

Gata ?Bagajul e facut ?Mai ramane cineva sa stinga lumina, sa inchida apa si sa verifice gazele?Dupa esecul din etapa trecuta, care a lamurit si matematic retrogradarea Petrolului, cam astea erau intrebarile la ordinea zilei.Meciul cu Chiajna era, mai degraba, un bun prilej de ramas bun, pentru marea majoritate a jucatorilor in fata suporterilor…

PRIMA REPRIZA – Incepe cu un Petrolul plin de elan, Astafei(2) suteaza dar apararea oaspetilor respinge, R.Alexandru pune capul(3) dar nu nimereste tinta, dupa care Chiajna incepe sa puna stapanire pe joc, sa lege mai bine si sa fie aproape de a inscrie la o faza de snooker cand Pena(5) suteaza din interiorul careului si numai padurea de picioare petroliste si inspiratia portarului Popescu au lasat tabela imaculata.Cristescu(11) rateaza si el, urmeaza un corner chiajnist la care apararea noastra cade intr-o adanca visare, Popescu iese pe sub minge, iar Odibe(15), de langa un Bucsa fara reactie, inscrie cu capul pentru 0-1.Tresarim imediat, Zoubir il vede pe Paolucci(21) acesta tasneste, intra in careu, suteaza cu stangul, mingea e uda si Balgradean o respinge inapoi pana la acelasi italian care, cazut fiind, are o executie de efect dar mingea loveste transversala si nu vrea sa intre.David(27) nu gaseste tinta, la fel si Cristescu(29) dincolo.Astafei(31) reuseste sa rateze din 6 metri, chiar daca se fluierase offside iar R.Alexandru(34) reuseste sa inscrie cu o superba lovitura de cap dar golul e anulat pentru un offside pe care noua arbitri din zece nu l-ar fi dat.Asta de aseara a fost al zecelea.Asaltul galben albastru continua dar Bucsa(38) are o lovitura slaba de cap fara niciun pericol, Zoubir(42) e blocat la fel ca si Astafei(43) iar Miselaricu(45) sterge doar balonul cu capul din pozitie ideala si repriza se termina 0-1.

REPRIZA A DOUA – Reluam atacurile, acelasi Miselaricu(48) are o executie corecta la un corner batut de Astafei, dar mingea prinde pamantul si iese peste, Mares(49)suteaza si Balgradean prinde  dupa care, la poarta cealalta, Begeorgi plonjeaza la propriu si ia mingea in brate :penalty executat de Milevski(53), Popescu apara, mingea ajunge la acelasu Milevski care o balbaie incredibil si scapam cu fata curata.Se joaca rapid de la o poarta la alta, suturile lui Obodo(55,84), Bucsa(56) si Cristescu(64)sunt fara rezultat.Fluier final si bucurie comunala pe banca oaspetilor : 0-1 scor final.

Inca una.Adica inca o infrangere.Dar nu ma duc, nici eu si nici toti ceilalti suporteri prezenti aseara pe Ilie Oana.Vom ramane aici, alaturi de echipa cu care ne-am nascut, am crescut, ne-am maturizat, am imbatrinit…Cu Petrolul tot inainte !

Ultima actualizare ( Miercuri, 25 Mai 2016 07:56 )
 


Pagina 10 din 206