Comunicat USP - UNITI PENTRU PETROLUL!
Duminică, 24 Iulie 2016 16:32    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email

galeria dupa finala

De saptamani bune lucram la ceea ce se doreste a fi "Noul Petrolul", tema cea mai arzatoare a verii pentru fiecare suporter petrolist.Munca a fost si este dificila pentru ca a inceput de la zero (prin insasi organizarea USP) si a insemnat dezbaterea si coagularea unor idei in principii, care apoi s-au consolidat in strategii si in final s-au dezvoltat planuri concrete de actiune. Dorim acum sa va impartasim, pe scurt, Planul nostru de Actiune: 

1. USP va face in cel mai scurt timp demersurile necesare in vederea afilierii la AJF Prahova si inscrierii in Liga A Prahova,chiar din sezonul 2016-2017,sub certificatul de identitate sportiva al AS Petrosport(care isi va schimba denumirea in AS Uniunea Suporterilor Petrolisti), a ceea ce ne dorim sa devina echipa de fotbal Petrolul Ploiesti.

2. Avand in spate legitimitatea oferita de miile de suporteri ai gazarilor vom sprijini AS Petrosport (care isi va schimba denumirea in AS Uniunea Suporterilor Petrolisti), dupa inscrierea in Liga A Prahova,in vederea obtinerii de la Primaria Municipiului Ploiesti a dreptului de folosinta a marcilor F.C. Petrolul. In acest sens cerem sprijinul si implicarea atat a Primarului Municipiului Ploiesti, cat si a Consiliului Local.

3. In paralel cu demersul inscrierii sportive, am demarat discutii cu mai multi potentiali investitori, o parte dintre acestia confirmandu-ne deja o sustinere financiara in jurul a aproximativ 50.000 de euro. Suntem constienti ca fara finantare proiectul nostru nu poate capata consistenta, de aceea va asiguram ca vom depune toate eforturile sa atragem si alti oameni de afaceri care sa asigure in cele din urma fondurile necesare desfasurarii proiectului. Cu acest prilej lansam in mod oficial chemarea tuturor celor care doresc sa sprijine financiar Petrolul sa ni se alature pentru a completa fondurile necesare existentei echipei.Cei care doresc sa ajute financiar il pot contacta in mod direct pe reprezentantul USP, Octav Preda, la numarul de mobil 0728319410 sau adresa de mail: preda_octav80@yahoo.com.

4. Lucram la un proiect de management financiar si sportiv, care va fi prezentat public imediat ceva fi definitivat. Stim ca transparenta este foarte importanta in orice proces de reconstructie, insa avem responsabilitatea de a prezenta numai materiale care sunt suficient de solide si elaborate pentru a oferi o baza de discutie atat cu suporterii Petrolului cat si cu mediul de afaceri.

5. Asa cum am precizat de nenumarate ori, invitam alaturi de noi intreaga suflare petrolista, atat suporteri anonimi, cat si glorii petroliste, nume precum Mircea Dridea, Octavian Grigore, Vivi Rachita, Cristi Vlad si lista poate continua cu multe alte nume, fauritori ai istoriei si gloriei Petrolului.

Noi,suporterii petrolisti, suntem mai uniti ca niciodata. Am fost asa inca de la constituirea Uniunii si asa vom ramane pe mai departe, veghind cu mare atentie si responsabilitate la renasterea clubului de fotbal pe care il iubim cu totii: Petrolul Ploiesti!

 
UNIUNEA SUPORTERILOR PETROLISTI
Marţi, 05 Iulie 2016 10:13    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email

UNIUNEA

Prin prezenta va aducem la cunostinta ca incepand de astazi, 04.07.2016, s-a constituit Uniunea Suporterilor Petrolisti (U.S.P.), entitate care reuneste toate gruparile organizate, precum si ligiile suporterilor petrolisti oficial recunoscute, conform Protocolului semnat de acestea. 

U.S.P. are ca principal scop reprezentarea suporterilor petrolisti, promovarea si protejarea imaginii, a identitatii, a istoriei si a traditiei echipei de fotbal Petrolul Ploiesti.Totodata, vizam participarea reprezentantilor structurii noastre la discutiile premergatoare constituirii oricarei entitati detinatoare a dreptului de folosinta a marcii Petrolul, sub care isi va desfasura activitatea clubul de fotbal al gazarilor, dar si participarea efectiva in structura viitoarei forme de organizare a echipei-fanion a judetului, indiferent de varianta care va fi aleasa (asociatie sportiva sau societate comerciala). 


Mai presus de toate, insa, putem spune ca un prim obiectiv a fost atins, din moment ce toate grupurile aderente au convenit sa vorbeasca acum doar printr-o singura voce, cea a Uniunii Suporterilor Petrolisti. Aceasta informare are menirea de a va instiinta ca am fost, suntem si vom ramane alaturi de PETROLUL, ca suntem deschisi la un dialog civilizat si permanent cu toti cei care considera ca ne pot fi parteneri sub egida transparentei pe care o dorim instaurata ca si mod de lucru de azi inainte in ceea ce priveste activitatea celei mai iubite echipe din judetul Prahova! Acesta este primul pas pentru ceea ce ne dorim cu totii, uniunea tuturor suporterilor petrolisti! Fara a-si pierde identitatea niciuna dintre componentele acestei Uniuni, in perioada imediat urmatoare vor avea loc demersurile pentru dobandirea personalitatii juridice a U.S.P. 

Prezentul protocol a intrat in vigoare incepand cu 04.07.2016.

In aceste conditii, pentru a ne promova mai bine ideile si valorile dupa care ne vom ghida in activitatea noastra, am convocat pentru data de 06.07.2016, ora 19.30, la Sala de Conferinte a Stadionului 'Ilie Oana", o conferinta de presa la care speram sa fie prezente toate entitatile media care au intrat in posesia acestui comunicat.Va multumim! 

FOTBALUL E DOAR UN SPORT! PETROLUL NE UNESTE!

 
Catre domnul Primar si CL al Municipiului Ploiesti
Marţi, 14 Iunie 2016 16:29    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email
ilie oana 670 450
Catre domnul Primar si catre Consiliul Local al Municipiului Ploiesti

Stimate domnule Primar, stimati Consilieri Locali,

prin prezenta, Asociatia Diaspora Galben-Albastra (ADGA) si Liga Suporterilor Constantin Tabarcea (LSCT) va aducem la cunostinta ca inregistrarea la OSIM a branduluiu Petrolul (stema, culori, nume), bunuri ce se afla in patrimoniul municipal, expira.

Astfel:

Certificatul de inregistrare Nr. 79064 pentru inregistrarea 'Fotbal Club Petrolul' expira la data de 04.09.2016
Certificatul de inregistrare Nr. 84673 pentru inregistrarea stema 'Petrolul Ploiesti' si a culorilor revendicate 'rosu, galben' expira la data 15.03.2017
Certificatul de inregistrare Nr. 87077 pentru inregistrarea marcii 'Petrolul 52' expira la data de 04.07.2017
Certificatul de inregistrare Nr. 87078 pentru inregistrarea marcii 'Petrolul 95' expira la data de 04.07.2017
Certificatul de inregistrare Nr. 80417 pentru inregistrarea marcii si stemei 'FC Petrolul Ploiesti' si a culorilor 'galben, albastru' expira la data de 29.08.2016
Certificatul de inregistrare Nr. 80419 pentru inregistrarea marcii si stemei 'FC Petrolul Ploiesti 1924' si a culorilor 'galben, albastru' expira la data de 29.08.2016

Avand in vedere cele de mai sus, va rugam respectuos sa demarati procedurile de prelungire a certificatelor de inregistrare mentionate. Va rugam sa nu uitati ca vorbim de un bun al tuturor ploiestenilor, FC Petrolul Ploiesti fiind clubul emblema al urbei noastre, club de mare traditie, care a facut cinste orasului si care a reprezentat cu cinste Ploiestiul in Europa nu de putine ori. De aceea, cand vine vorba de FC Petrolul Ploiesti toti ploiestenii strang randurile si lasa in plan secund apartenenta politica sau alte considerente.
 
Ultima actualizare ( Marţi, 14 Iunie 2016 18:57 )
 
SC FC Petrolul a intrat in faliment
Miercuri, 22 Iunie 2016 18:37    | Scris de DoarPetrolul.ro    PDF Imprimare Email

noroi

Astazi Tribunalul Prahova a aprobat cererea administratorului judiciar si a disput inceperea procedurii generale a falimentului SC FC Petrolul.

 
Punct.Si de la care capat ? CSU Craiova - PETROLUL 2-0
Duminică, 29 Mai 2016 20:15    | Scris de Mugurinho    PDF Imprimare Email

noroi

A mai trecut un campionat.Punct.Unul de poveste.Punct.O poveste trista.Punct.Si nu pentru ca am retrogradat.Punct.Ci pentru ca Petrolul a ajuns la limita supravietuirii datorita unor peronaje sinistre.Punct.Care trebuie sa plece urgent si sa ne lase, daca nu au facut-o pana acum.Punct.Iar noi, cei pentru care acest club inseamna ceva, va trebui sa avem grija ca Petrolul sa nu moara.Punct.Si vom avea.Punct.S-a mai scris o fila din istoria noastra, am mai intors o pagina, chiar daca una neagra.Punct.Am cazut, ne doare, dar trebuie sa ne ridicam , sa ne stergem de praf, si sa o luam de la capat.Punct.

Ultima actualizare ( Luni, 30 Mai 2016 07:18 )
 


Pagina 1 din 198