Lkjfewio jdji, dnțâșpj! PETROLUL - Dinamo 0-3
Vineri, 22 Mai 2015 20:52    | Scris de Mugurinho    PDF Imprimare Email

sinescu rednic 

Pnope țâfso țâekfeopj cmăprejvp ncnpwr.Dșkșko, wudgf wlofjăewm yydvfdq.Ljpțâdfu djfk vmdeț csbsp, nnopw nncwp âțswsd.Pjiwoei vcmw, mdoewoiftqydw pddw.Fuyfdw țdkjw! Mwpeh joăhfohwop âșlfqw owepfhp cnqwpqi cqwpfhiw qty nnopcw qwqwr.Gkpqwăq nkocw îpdqwfdq.

PRIMA REPRIZĂ - Gjxowpe kopfphwp ckwop, jdewio bncwpuo.Fytdt dreîdqwki ncnweioiewofw lstg, ncweo mkord dcq, țșldfqpfhyp.Dxwncwo, jkcwoiefhhih vncpp qwf noi:0-1.Pwehoi crdew ,cneio, bvcewcoi crtxrwz: 0-2!Lxewx ncio ncecoke țșlîăîo wc nkcoip nbwctyy.

REPRIZA A DOUA - Kxwx țlîă csdcwe, niceo țlcpăkj nioec.Vcer nopă ascca țțâțkafa bvsppăi cafew, nio csw.Casd țpcaim bnciwo crse,xece cvxswd moode!Delkl ded bncs îăp ăîdiu ceccrc nmbv,sdo șqfoqf mciwe ăfwjoi.Ăsqwdq cw opjwev wdqwq czwqz opp îșăîwe iiwecwc:0-3!Txexw nmnbasv feoooqșp,cmooevo cddăîîșșș...

Qses dfr vek kcpqw, cweîșș wew vxqrqrc ceeo, vwevp duyd vbcxswse xcewp.Edxwp bmep țșpă vcwcwp xca, îșțăewdt nbbmvsdî scrx.Sxrq dsmvpoăpăs ccwqwfq pă ceddsqwxwq oppmii.Mnciwe ceopmmp,cwmo!

PS.Nu ați înțeles nimic din cronica asta?Nici eu n-am înțeles nimic din jocul de astăzi al Petrolului. 

Ultima actualizare ( Vineri, 22 Mai 2015 22:11 )
 
Petrolul - dinamo Ultima gala acasa a unui Petrolul de Europa
Joi, 21 Mai 2015 08:58    | Scris de comi    PDF Imprimare Email

albin dinamo

Proiectul s-a terminat, nu de la sine cum poate se lasa de inteles din prima propozitie ci ajutat de factori pe care i-am tot vazut in ultimii 20 de ani la Petrolul. Anul acesta se implinesc 20 de ani de la finala dramatica contra Rapidului, si ceea ce trebuia sa fie atunci un inceput de drum pentru prezente constante in Europa a fost de fapt un preambul a unei conducerii de care am crezut cu totii ca nu vom mai scapa.

Din pacate sinonimele acelei conduceri au preluat clubul si prin 2 ani de Europa si o Cupa castigata au ajuns in punctul in care asteapta cu sufletul la gura aprobarea planului de organizare pentru ca Petrolul sa mai existe. Din pacate pentru noi prezentele in liga 1 nu stiu cat vor mai continua asa cum au continuat dupa Cupa din 95. Nu prea mai avem ce vinde iar centrul nostru de copii si juniori nu mai produce nimic.

In aceste conditii Petrolul joaca ultimul meci acasa din actualul sezon, probabil ultimul pentru jucatori ca Pecanha sau Alcenat, probabil ultimul in care vom pleca favoriti intr-un meci cu dinamo. Dar nu-i nimic au fost clipe si mai grele si cu toate acestea echipa a renascut, tot ce speram acum este ca actualul actionariat sa plece mai repede.

Pentru multi din primul 11 ultimul meci pe Ilie Oana in formula :

Pecanha - Alcenat, Ipsa, Satli, Peteleu - Marinescu, Kronaveter, Astafei, Nepomuceno, Tchite - Nkoyi

 
Petrolul depunctata cu 6 puncte
Luni, 18 Mai 2015 13:18    | Scris de DoarPetrolul    PDF Imprimare Email

noroi

UPDATE: Petrolul a anuntat pe site-ul oficial ca "nu consideră justificată sancţiunea stabilită" si ca "va acţiona pe cale legală şi va depune memoriu la Comisia de Apel în termenul stabilit de regulamentele în vigoare."

În urma analizării dosarelor prezentate de cluburile care au solicitat licenţă pentru Liga 1, ediţia 2015-2016, prima instanţă a considerat că şapte grupări din primul eşalon şi unul din cel de-al doilea nu au îndeplinit criteriile financiare.

FC Petrolul Ploieştia a primit o sancţiune cu depunctare din partea Comisiei de Fond a Sistemului Naţional de Licenţiere din cadrul FRF de 6 puncte.

Pedeapsa poate creşte dacă lucrurile nu se îndreaptă între timp.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată.

Ultima actualizare ( Luni, 18 Mai 2015 14:15 )
 
Comunicat Peluza I
Marţi, 19 Mai 2015 11:20    | Scris de Octav    PDF Imprimare Email

2013 06 01 Cupa PETROLUL

Update

Referitor la zvonurile care se vehiculeaza, cum ca galeria "Lupii Galbeni" urmeaza sa renunte la protestul deja-cunoscut, cu prilejul ultimului meci de acasa al Petrolului, ne simtim datori sa informam opinia publica si pe toti suporterii gazarilor ca ramanem fideli pozitiei noastre, pana la finele actualului sezon.
 
Dezamagirea provocata de cei ce au fost idoli pentru noi in acest retur nu poate fi stearsa cu buretele, astfel ca pozitia noastra ramane neschimbata.
 
Tocmai de aceea, ne exprimam increderea ca toti suporterii care frecventeaza peluza I vor tine cont de actiunea noastra si vor respecta decizia de a nu incuraja actualii componenti ai lotului la aceasta ultima partida de acasa. Chiar si cei acre au abonamente si si-au achizitionat tichete la meciul cu Dinamo potda dovada de respect si solidaritate, pentru a demonstra ca nu uitam cu una, cu doua, umilintele la care am fost supusi.
 
Avand in vedere ca inca nu s-a achizitionat un numar mare de bilete in Peluza I, facem apel la cei caredoresc sa-si achizitioneze tichete sa se indrepte catre peluza opusa sau catre celelalte zone ale stadionului, din respect pentru protestul nostru, al carui final se va produce dupa partida din ultima etapa, de la Chiajna.
 
In speranta ca vom avea intre multi dintre voi aliati de nadejde, va asiguram ca din sezonul viitor vom reveni la datorie si vom realiza, in masura resurselor pe care le mai detinem, spectacolul bine cunoscut, speram noi in fata unor fotbalisti dedicati si determinati. 
 
Gruparile Galeriei "Lupii Galbeni"
21.Mai.2015
Ultima actualizare ( Joi, 21 Mai 2015 08:27 )
 
Am înfrânt! ASA Tg Mureș - PETROLUL 1-0
Sâmbătă, 16 Mai 2015 21:12    | Scris de Mugurinho    PDF Imprimare Email

RAPID PETROLUL ASTAFEI

Așteptată cu interes nu numai de suflarea fotbalistică petrolistă, meciul de la Târgu Mureș, n-a fost, până la urmă, decât ceea ce trebuia sa fie : un meci obișnuit al unui campionat care e vai mama lui.Un meci în care, chiar dacă se confruntau două fruntașe ale clasamentului, nu avea să ofere prea mult fotbal, dar asta deja nu mai surprinde pe nimeni, Un meci în care, chiar dacă ne doream punct sau puncte, nici nu ne supăram prea tare dacă plecam cu coada între picioare, important era să nu stăm capră, chiar dacă asta nu era valabil pentru toți suporterii Petrolului.Și n-am stat.

PRIMA REPRIZĂ – Începe molcom cu două pase date la portarul advers, că șuturi nu se pot numi, autori Gevaro(5) și Hora(7).Kronaveter e destul de vioi și încearcă și el poarta dar șutul e slab și se duce pe lângă, Marinescu(16) îl imită și el.Goga(21) e autorul primului șut mai acătării după o acțiune personală dar Pecanha prinde.Urmează încă un șut sănătos al lui Sepsi(27) dar acesta nu prinde poarta.Avem zvâc, reușim să ținem cât de cât de minge și să punem și ceva probleme în atac, Kronaveter(31) prinde poarta cu un șut bun din lovitură liberă de departe dar Stăncioiu reține.Dincolo șutează Hora(31) dar Pecanha n-are probleme.La poarta cealaltă repede că azi suntem puși pe tras la poartă, dar nu și pe poartă în cazurile lui Gevaro(32) și Kronaveter(36).Continuăm să stăm sus, Gevaro îl vede bine pe Nkoy(38) și îi pune o minge pe cap dar degeaba pentru că lovitura nouarului nostru e mizerabilă.Bombă marca Kronaveter(39) dar Stăncioiu are lipici la mingie.Gazdele, ușor surprinse parcă de replica ploieșteană, mai au o tresărire – cap Hora(40) din centrarea lui Goga – și repriza se încheie așa cum a început, 0-0.

REPRIZA A DOUA – Gazdele încep mai hotărâte, Feussi centrează de pe dreapta, Pecanha trece pe sub mingie, noroc că Hora(52) pune piciorul aiurea și evită un 1-0.Axente(56) driblează la marginea careului și șutează parșiv cu stângul, dar Pecanha pune vârfurile mănușilor și împine mingea pe lângă bară.Presiune mureșeană, Goga(61) intră în care și șutează din alunecare, mingea se prelinge încet pe lângă bară și scăpăm din nou cu fața curată.Nu mai îndrăznim mare lucru în atac, Kronaveter(74) înalță zmeul, Astafei(78) se precipită și șutează jenant la finalul unui contraatac care putea deveni periculos în timp ce Ndoye(83) se ia la întrecere cu Rok și eliberează și el un zmeu.Astafei(83) îi fură mingea lui Bejan, se lansează către poartă, îl vede pe Stăncioiu ieșit în întâmpinare și are o execuție hilară, coțofana luându-și zborul în loc să aterizeze în poarta goală.Nu mai e mult până să ciupim un punctișor, mai trebuie să fie de acord, și nu e, Voiculeț(86) care, liber în colțul careului mare, trimite o rachetă sol-aer direct sub bara lui Pecanha, aprope de vinclu, imparabil, 1-0.Bumba(94) mai are și el un șut bunicel dar Pecanha respinge și partida se încheie în mijlocul valurilor ardelene:1-0.

N-a fost bine, fotbalistic vorbind.Înfrângere pe final, invicibilitate afară adio, plus posibilitatea de a coborî de pe podium la finalul acestei etape.Dar nici foarte rău n-a fost.Acum vreo trei ani acest meci era un derby la retrogradare, poate va veni și ziua când va fi un derby pentru locul unu.Azi am înfrânt, dar data viitoare va trebui să fie altfel. Până atunci, avem nevoie de o victorie dreaptă în fața unei atitudini strâmbe.

Ultima actualizare ( Sâmbătă, 16 Mai 2015 23:04 )
 


Pagina 1 din 174