Comunicat DoarPetrolul.ro - 4 Aug 2015
Luni, 03 August 2015 23:02    | Scris de Krebs    PDF Imprimare Email


Continuator al site-ului lupii.as.ro si al forumului petrolulpenet.z1.ro (primele medii online dedicate suporterilor petrolisti), DoarPetrolul.ro a fost, este si va reprezenta in continuare o platforma online ce va servi intereselor suporterilor petrolisti dintr-o pozitie echidistanta si echilibrata.

DoarPetrolul.ro este un site independent financiar, finantat din donatiile utilizatorilor forumului, sponsori ce au primit spatiu pentru afisare produselor propri pe acest site precum si din veniturile noastre personale. Nu a constituit si nici nu va constitui niciodata o afacere deoarece acest lucru ar contravine mentalitatii promovate de acest site. Sumele incasate de acest site au fost, sunt si vor fi folosite strict pentru intretinere si dezvoltarea acestei comunitati iar pentru transparenta am afisat de-a lungul vremii balanta financiara al acestuia pe topicul dedicat http://www.doarpetrolul.ro/forum/viewtopic.php?f=33&t=2388&start=135 in cadrul forumul nostru.

Reamintim ca, din punctul nostru de vedere, DoarPetrolul.ro a ramas singurul mediu online in cadrul caruia ne putem exprima parerea intr-un mod liber si necenzurat iar articolele noastre nu au avut si nici nu vor avea niciodata scopul de a manipula ori induce in eroare comunitatea petrolista. 

De aceea va rog sa acordati acestui site respectul cuvenit si sa purtati un dialog civilizat si constructiv iar noi, cei ce contribuim la continutul acestui site, va promitem ca vom mentine acest spatiu liber si curat de orice influente interne ori externe. 

DOAR PETROLUL

Krebs,

Administrator/Moderator DoarPetrolul.ro

4 August 2015

Ultima actualizare ( Luni, 03 August 2015 23:14 )
 
Zoubirix si Moussix – În slujba Petrolului.Chiajna - PETROLUL 2-2
Vineri, 31 Iulie 2015 23:05    | Scris de Mugurinho    PDF Imprimare Email

alt

I-am ales pe cei doi lupi, parafrazând un celebru titlu din seria savuroaselor comedii franceze, pentru că realmente mi s-au părut printre cei mai buni petrolişti în meciul din această seară, dar, la fel de bine, puteau fi si Bengalix, Marinix sau Pecanhix...Ne era destul de teamă, aproape tuturor, ca panta descendentă din Copou să nu se fi întins până la Chiajna.Nu s-a întins, dimpotrivă, haita a jucat din nou cu ambiţie, ardoare, determinare.Că nu se înghesuie încă multe puncte să vină pe strada Stadionului, nu e o plăcere, dar nu trebuie să fie nici o durere. Răbdare să fie, aş zice.Şi ceva jucători în plus.

PRIMA REPRIZĂ – Începe printre picături de ploaie, care ploaie nu schimbă letargia de pe teren, prima dezmorţire îi aparţine lui Serediuc(6) care şutează tare dar mingea se duce puţin peste.Hai şi noi, dar lovitura liberă a lui Varga e finalizată moale şi pe lângă de capul lui Benga(8).Debutantul Farina(10) încearcă să prindă poarta cu un şut dar nu îi iese deloc, dincolo, Peteleu, uşor ezitant la primul lui meci în acest sezon îl pune în cursă pe Constantinescu(11) care se grăbeşte şi trage cu stângul pe lângă poartă, uff!Acelaşi Constantinescu(27) are o execuţie interesantă dar ineficace, foarfeca acestuia aterizând pe plasă.Zoubir(32) iese la rampă şi şutează tare dar pe mijloc şi Iacob e acolo, continuăm sus, Farina scapă pe dreapta, îl vede pe Moussa dar e blocat, mingea ajunge tot la el, încă o încercare, poate iese, şi iese o bulibăşeală Sarghi+Iacob de care profită vulpoiul Moussa(36) care modifică tabela: 0-1!Gazdele se înviorează, Beţa întârzie să atace o mingie care ajunge la Cristescu(40) care şutează în mâna fluturândă a lui Porret, aflat în careu.Penalty şi al doilea galben, minus un lup în haită mai bine de o repriză.Purece execută penalty-ul dar Pecanha e de netrecut, mingea sare în faţă de unde Benga are o primă intervenţie egală cu un gol, se aruncă cu disperare şi salvează din faţa aceluiaşi Purece.Acuzăm şocul eliminării, apărarea noastră e şvaitzer, Constantinescu îl vede liber pe Cristescu(43) pe linia de 6 metri, iar acesta destinde atmosfera printr-o execuţie de judeţ, scăpăm şi de data asta.Nu mai e mult timp până la pauză, centrare de pe stânga, în careu, de unde Benga(46) are a doua intervenţie egală cu un gol, golul de 1-1, pentru că nu îi ies paşii şi loveşte obiectul cu „fluierul”(!) peste Pecanha rămas ca la Cinema City.1-1 la pauză.

REPRIZA A DOUA – Nu ne dezmeticim bine că apărarea petrolistă e surprinsă de o combinaţie între ghimpele Pena(cu o evoluţie mai mult decât reuşită) şi Serediuc(47), acesta preia şi şutează năpraznic la vinclul colţului scurt, 2-1.E groasă?Semnalele sunt că nu prea, pentru că începem să tăbărâm peste adversar, deşi în inferioritate dar Marinescu(48) nu mai pune făinoşag de mult la loviturile libere şi trimite în zid, Ropotan(54) şutează şi el în blocaj după o indirectă din careul chiajnist iar Zoubir(62) după ce îşi face mingea pe stângul şutează tare şi destul de mult pe lângă.Asaltul se mută dincolo, Purece(64,68) şutează pe lângă iar Constantinescu(68) are un „cap” în plasa laterală.Zoubir(71) trage la indigo faza de acum zece minute, rezultatul fiind acelaşi, evident, după care asistăm la o fază din manualul de fotbal, un-doi Marinescu – Zoubir şi şut al căpitanului(79) în dreapta lui Iacob, 2-2!Nu mai e mult, suficient totuşi ca Bucurică(8) să ne bucure cu un şut pe lângă, şi ca Benga(93) să aibă o a treia intervenţie egală cu un gol la blocajul excelent făcut lui Pană la marginea careului mic.2-2 scor final.

Una peste alta, nu e rău.Nici n-are cum să fie când joci cincizeci de minute cu un om în minus.E chiar mai bine, decât la Iaşi, indiscutabil, şi aici nu mă refer la rezultat.N-avem nicio victorie până acum?Avem, cum să nu...e relaţia dintre echipă şi suporteri, şi asta e poate cea mai importantă.Şi ar mai fi şi victoria dăruirii, a determinării, a dorinţei de a da totul pe teren în faţa delăsării şi miserupismului pe care n-am mai vrea să le vedem niciodată în haită.Iar dacă vorbim de puncte, vor veni şi victoriile acelea.Curând.

PS.Din motive independente de voinţa lui, cronicarul o să ia o pauză de scris, sigur la meciul cu Pandurii, când o să fie în aer.După care speră să aibă net pe săturate şi la îndemână, pentru că peniţa şi călimara şi le va lua cu el.Şi dacă redacţia nu îl disponibilizează, va reveni nu peste mult timp.Pentru că doar Petrolul(.ro) contează!

Ultima actualizare ( Sâmbătă, 01 August 2015 10:22 )
 
Comunicat Knot Petrolul 2004
Marţi, 28 Iulie 2015 20:27    | Scris de Knot Petrolul 2004    PDF Imprimare Email

alt

Ne-am obisnuit sa ducem luptele singuri si poate lipsa de comunicare cu ceilalti suporteri, indiferent de sectorul pe care il ocupa acestia in interiorul templului nostru, Stadionul ILIE OANA, duce uneori la o departare intre petrolisti. 


Nu ne-am dorit imagine, nu ne-am dorit decat sa fim altfel decat se poarta in Romania, nu am considerat niciodata ca rautati, batai, lucruri inutile, facute fara discernamant si mizerie, sunt cuvinte care caracterizeaza petrolistii. Intr-o fraza, ne-am dorit sa evoluam ca si peluza, nu catre papuci de plastic si violenta, ci catre o peluza in care fiecare grup sa fie liber sa faca si sa gandeasca, sa iasa in evidenta prin ce face, simte si iubeste. 

Eram langa PETROLUL cand a venit primul pumn. Ne-am aparat si am fost evacuati, filmati si alungati de langa echipa noastra, condusi catre Ploiesti de doua dube de mascati. 
A trecut o saptamana si am venit pe “Ilie Oana”, am cantat si ne-am bucurat impreuna de Petrolul, gazari si culori. 
Am plecat bucurosi ca am fost IMPREUNA cu PETROLUL dar am fost panditi la colt de strada, in centrul orasului.
Fata in fata, am fost pentru a suta oara – oameni, nu am uitat o clipa ca suntem toti petrolisti. 
Tarziu, in noapte, cand eram impreuna la o bere, ne-au sunat familiile noastre ca le amenintati, erati la casele noastre. Am venit si nu era decat Politia in fata nostra, voi, “huliganilor” nu mai erati.

Decizia de a pleca a fost poate mai grea decat momentul actual dar o data luata am considerat ca trebuie sa mergem pe drumuri separate. Nu ne place dar am incercat sa evitam ce se intampla astazi, timpul a dovedit ca am avut dreptate, prezentul este real, este trait de noi, de ei, de fiecare cum se pricepe, un zid de jandarmi pe care nu l-am dorit si nu l-am solicitat niciodata, desparte petrolist de petrolist.

In momentul de fata , clubul trece printr-o perioada deosebit de grea, situatie banuita de cei mai multi dintre sustinatori si confirmata la sfarsitul partidei de la Iasi, chiar de jucatori. Au nevoie de noi acolo pe stadion, acasa si in deplasare sa-i incurajam neconditionat, sa-i purtam catre victorii iar atunci cand sunt la pamant, sa-i ridicam.

Daca la meciurile de "acasa" am fost intotdeauna al 12-lea jucator, prin aportul tuturor suporterilor ploiesteni iata ca in deplasari numarul a inceput sa scada simtitor tocmai acum cand PETROLUL are nevoie de noi toti.

Motive? Deplasari lungi, bani putini , ore incomode si nu in ultimul rand frica. Frica de a nimeri in mijlocul conflictului dintre noi si acele persoane din P1 care au reusit sa dezbine si sa inraiasca suflarea petrolista. E dificil ca dupa ce mame, frati, surori si prietene, tot ce avem noi mai de pret - familiile noastre - au fost amenintate sa putem sta unii langa altii, e nefiresc si este josnic chiar pentru noi sa uitam. Nu o vom face dar in schimb putem merge fiecare pe drumul lui sau lasand petrolistii sa aleaga alaturi de cine vin sa cante, fara amenintari si fara violente.

Probabil scandalul nu se va opri curand, unii considerand ca le stricam combinatiile cand tot ce ne dorim e sa uite ca ne-am cunoscut vreodata insa la fel de cert e ca la Iasi a fost una dintre cele mai frumoase deplasari, la Iasi am ragusit toti, ne-am distrat, am cantat pentru culori, am fost impreuna, chiar daca tot la Iasi - Petrolul a pierdut. La acest meci am simtit legatura aceea dintre suporter si echipa, stiti si voi, sentimentul de fericire ca esti alaturi de gazari indiferent de rezultat, sentimentele traite de voi toti cand simti ca Benga, Ropotan sau oricare altul din aceasta echipa aflata la greu face parte din familia ta.

Veniti la meciuri pentru PETROLUL PLOIESTI , stati si cantati alaturi de cine considerati , doar VENITI ! 

Incheiem prin a va promite ca acest club nu va ramane niciodata singur si noi , grupul Knot Petrolul 2004, nu vom da niciodata in spate!

 

Ultima actualizare ( Marţi, 28 Iulie 2015 21:57 )
 
Chiajna - Petrolul Oameni de onoare
Miercuri, 29 Iulie 2015 08:55    | Scris de comi    PDF Imprimare Email

Petrolul continua seria deplasarilor printr-un meci in care onoarea gazdelor va fi supusa unui test. Este a treia a deplasare pe care Petrolul o va avea in acest sezon si poate cea mai usoara de pana acum.

Concordia nu mai este echipa pe care Petrolul s-a "chinuit" sa o invinga in ultima etapa a sezonului trecut. De fapt acel rezultat a ajutat direct Concordia in salvarea de la retrogradare, ceea ce te duce cu gandul ca punctele vor face drum intors. Dar cum si pe Iasi i-am ajutat si tot ne-au batut in etapa precedenta nu vad de ce "onoarea" nu ar disparea si la jocul de vineri seara.

Desigur noi suporterii Petrolului nu avem nici un drept de a cere explicatii despre jocul Petrolului din returul trecut si nici nu suntem indreptatiti sa primim raspunsuri din partea celor in masura, ce cred eu insa, este ca actualii jucatori ai Petrolului sunt fortuiti sa castige jocul de la Chiajna si astfel sa ajunga la -1 in clasament, ceea ce ar insemna in continuare ultimul loc din clasament.

Asadar este o situatie grea pe care speram sa o trecem rapid. Ce nu pot sa nu remarc este cum Petrolul are sanse la victorie doar prin prisma ajutorului oferit in trecut si nu prin jocul propriu, joc care inca o data are o singura directie : aparare si scoaterea unui egal norocos.

Pecanha - Beta, Benga, Faug-Porret, Peteleu - Ropotan, Zoubir, Marinescu, Varga, Nepomuceno - Moussa

Ultima actualizare ( Miercuri, 29 Iulie 2015 08:56 )
 
Lupul păcălit de... fotbal.CSMS Iasi - PETROLUL 1:0
Luni, 27 Iulie 2015 08:02    | Scris de Mugurinho    PDF Imprimare Email

alt

După primele două meciuri aşa şi aşa din actualul campionat speram cu toţii la o evoluţie concludentă şi consistentă a lupilor într-o deplasare despre care toată lumea ştia că nu e una uşoară.Şi poate, la un rezultat favorabil, care să mai atenueze minusul ăla hidos din clasamentul la zi al ligii 1.Din păcate, ce s-a întâmplat la Iaşi a fost o parodie de meci, o tentativă de a juca fotbal din partea ambelor echipe, cu un plus poate pentru gazde.

PRIMA REPRIZĂ – Un vis urât, asta a fost.Fotbal, mai puţin , spre deloc.După un prim sfert de oră anost, moldovenii au prima tresărire dar capul lui Viveiros(15) nu găseşte ţinta.Bole(17) încearcă un şut dar mingea blocată de apărarea petrolistă se opreşte în braţele lui Pecanha.V.Gheorghe(18) nu găseşte poarta iar prima şi singura fază a acestei reprize care ne poate duce cu gândul că ceea ce se întâmplă în teren e totuşi un meci de fotbal este centrarea lu V. Gheorghe reluată de puţin pe lângă poartă cu capul de Golubovic(34).Gata, că ce-i prea mult, dăunează, 0-0 la pauză.

REPRIZA A DOUA – Începe cu un concurs de înălţat zmee, având ca participanţi pe V.Gheorghe(48) şi Bole(52).Petrolul lasă ţurca pentru altă dată şi încearcă să joace şi fotbal, Zoubir, singurul lup care ar putea lua notă de trecere la examenul de azi, îl vede excelent pe Voinea(74), dar Petrişor se pierde cu firea şi înţeapă mingea peste un Grahovac ieşit dar şi pe lângă poartă!Marinescu(78) preferă un şut sănătos dar ineficient, unei centrări care poate ar fi produs mai mult pericol, şi jocul se animă, acum, în sfârşit. Pecanha se întinde şi scoate de sub transversala centrarea şutată a lui Bole(8asaltul la poarta noastră continuă dar Pecanha e din nou providenţial la şutul lui Piccioni(83), respinge, mingea ajunge la Viveiros(83) care din 6 metri reuşeşte să nu găsească poarta şi să ne facă să respirăm în continuare.Care respiraţie devine sacadată puţin mai tîrziu când o lumânare aruncată în careul nostru de 6 metri e contemplată de Pecanha, care se uită, se uită, se uită, iar când se hotărăşte să intervină constată că mai e şi Golubovic pe acolo, care nu are cum să-i spună ’Hai, vino Peterson, ia mingia!’ , nu, se luptă, are loc un umăr la umăr care îl face pe brazilian să se retragă doi paşi, uimit de tupeul ieşeanului, care urmăreşte mingea din mijlocul unei haite de 6-7 lupi anesteziaţi şi o bagă liniştit în aţe, 1-0!Proteste petroliste, lacrimi în batiste, aţi fost nişte figuri triste!Zoubir(92) mai are o zvâcnire de final, dar Grahovac e unde trebuie.Victorie ieşeană, apatie ploieşteană, 1-0 scor final.

Cam aşa se întâmplă când păcăleşti fotbalul.Până la urmă, te păcăleşte el pe tine.Nu e o dramă această înfrângere, problema e că meciul ăsta n-am jucat (mai) nimic.Iar până vineri, nu mai e mult.Duşul rece de azi nu trebuie să se repete şi la Chiajna, chiar dacă afară e canicula în toi.Gata cu păcălelile, 1 Aprilie e departe...

Ultima actualizare ( Luni, 27 Iulie 2015 08:06 )
 


Pagina 1 din 178