Ecomax - Petrolul: Superstitia evitata in ultimul moment
Scris de Comi    Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 08:26    PDF Imprimare Email
PETROLUL INAINTE DE MECI
Petrolul trebuia sa mearga la Medias pentru a termina la egalitate cu Cfr duminica, insa comisiile au hotarat ca meciul sa se discute totusi la Cluj, Petrolul sperand astfel ca va reusi sa nu piarda, avand pana acum teama de acest lucru doar pe terenul de la Medias.
 
Petrolul se afla intr-un moment greu al campionatului, fiind de patru etape intr-o balanta de egaluri ce nu stim in ce parte se va inclina. Exista prima varianta prin care Petrolul sa se descatuseze, desi nu vad foarte multe ratari si nesansa ca in trecut, si sa treaca de partea victoriilor, sau varianta a doua sa isi adanceasca caderea, vizibila de altfel, si sa inceapa sa vorbeasca la plural despre infrangeri.
Cum "invingerile" par sa ocoleasca Petrolul, infrangerile o fac sa se teama destul de mult, pentru ca o infrangere colaborata cu o victorie a celor de Vaslui, ar aduce Petrolul la doar trei puncte de locul patru, si astfel tremurand pentru banii primariei si prezenta in  Europa.
La Cluj, in schimb, situatia pare a se fi schimbat, dupa ce cateva datorii ale clubului au fost platite la timp pentru a se lua licenta, si a se ataca titlul in sezonul viitor. Antrenorul lor este cel care a reusit un tur sa incurce Petrolul pe propriul teren, pe vremea cand era la Ceahlaul.
Acum cu o echipa mai buna, si cu datoriile platite, se spera intr-un parcurs bun pe final de campionat care sa aduce de ce nu un loc patru pentru ardeleni. Si tocmai din aceasta cauza ar trebui sa se teama lupii care vor trebui sa isi consolideze pozitia in clasament.
 
REVINE TEXEIRA
Fotbalistul lunii martie revine, insa pe lista suspendatilor ia loc Camara, care dupa ce a mai bifat un meci fara gol, a reusit sa incaseze si al patrulea galben. De salutat si intrarea lui Mustivar in jocul cu Dinamo, cel care a schimbat fata stearsa a Petrolului la mijloc, dovedind ca ramane un jucator de baza in echipa.
 
DECLARATII
Nu l-am crezut pe antrenorul Petrolului cand a promis ca vom invinge Dinamo, nu stiu de ce a fost acea declaratie si asa cum am spus in avancronica trecuta, ar fi bine sa nu faci astfel de promisiuni pentru ca cele 90 de minute de joc iti arata ca habar nu ai despre ce vorbesti.
Din punctul acesta de vedere l-am vazut pe Razvan mai temperat, si colaborat cu emisiunea de marti, este clar ca restul campionatului este doar un mers la relanti pentru Europa si campionatul viitor.
Va fi un meci greu, între două echipe bune, chiar dacă adversarul nu a avut un an grozav. CFR continuă să rămână o forță, are jucători valoroși, experimentați, așa că va fi un joc dur. Dar noi suntem într-o creștere de formă, și modul în care băieții s-au pregătit în această săptămână îmi dă liniștea necesară de a pregăti această confruntare. Ne vom bate și ne vom da viața să învingem” a afirmat antrenorul Petrolului.
 
POSIBIL 11
Pecanha - Guilherme, Hoban, Geraldo, Beta - De Lucas Mustivar Texeira, Albin, Priso - Tamuz