dinamo - Petrolul Minge de break Selymes
Scris de comi    Vineri, 21 August 2015 12:18    PDF Imprimare Email

avancronica 2015

 

Aflata in sfarsit pe plus in Liga 1 Petrolul merge la dinamo pentru a lega doua victorii consecutive. Este o sansa unica pentru Selymes de a arata ca nu este un antrenor de un punct pe etapa.

Tenisul este la moda zilele aceste si comparatia cu situatia actuala echipei pare normala. Suntem la mijlocul turului, un fel de 3-3 in primul set la tenis, si avem sansa unei mingi de break fantastice, dinamo nu serveste bine si pare ca se chinuie desi este cap de serie numarul 2 in momentul de fata in clasamentul ligii 1. Pornita ca outsider Petrolul a tinut pana acum meciul cu punctele din clasament intr-o balanta oarecum normala pentru indeplinirea obiectivului. Si-a casitgat punctele pe propriu serviciu dar atunci cand a trebuit sa returneze a pierdut 6 puncte care afecteaza moralul unei echipe inca suferinde dupa vestea insolventei.

Derby-ul de maine intre cele mai titrate echipe din Liga 1 ca si numar de titluri castigate este pentru noi si o lupta cu trecutul recent, unul in care Mircea Rednic parea sa fie salvatorul de care echipa avea evoie in actualul sezon. La noi nu s-a putut si astfel a plecat la o echipa pe carea dus-o pe locul 2 cu jucatori trimisi acasa de Petrolul cum ar fi Lazar sau Harlem. Mai mult se pare ca adversarul de maine arata ca declaratile de la instalarea din iarna pe banca petrolista nu au fost de sueta si ca si din postura de antrenor al echipei dinamo Rednic respecta suporterii petrolisti pe care ii considera in continuare principalul atu al lupilor in lupta pentru play-off, in timp ce Selymes declara in urma cu o saptamana ca dinamo este pentru el o echipa pe care si-ar dori sa o antreneze. Cat devotament!

Cat despre jucatori Petrolul se pare ca nu poate miza din nou pe Moussa cel care se zvoneste ca in urma multiplelor cunostinte fotbalistice ale patronului ar fi pe lista neagra neindeplinind criterile de performanta cerute de club si Dean Beta din nou accidentat desi a avut un inceput neasteptat de bun de tur. Asadar cu Rippert si Peteleu si probabil cu Vlad Rusu asta pana cand nu se confirma si celelalte doua zvonuri cu Lemnaru si Bonilla.

Cu speranta unui victorii pentru noi suporterii petrolisti si a unui punct pentru antrenorul nostru Petrolul va juca in formula probabila:

Pecanha - Peteleu, Benga, Faug-Porret, Rippert - Ropotan, Bucsa, Zoubir, Marinescu, Farina - Rusu