Chiajna - Petrolul Sfarsit.
Scris de comi    Marţi, 26 Mai 2015 06:54    PDF Imprimare Email

FANCHONE CU STEAUA

Petrolul termina maine campionatul si cu el si pretentile unui lot decent care sa se bata pentru primele locuri ale clasamentului. Si pentru ca ironia este la ea acasa maine despartirea de publicul ploiestean se va face in mirosul specific de groapa de gunoi al Chiajnei.

Gazdele sunt condamnate sa castige in timp ce Petrolul inca mai are sanse la locul 4, dar senzatia este ca trage cu tot sufletul pentru a termina pe 6. Toate obiectivele au fost ratate si nu cred ca la ultimul meci sa mai vedem vreo tresarire de orgoliu, singura existenta din punctul acesta de vedere fiind in mod foarte curios la Targu Mures.

Uitandu-ne peste sezonul abia incheiat nu putem sa nu remarcam ca Petrolul a inceput prin doua calificari europene, prima cu Vlore din Albania si a doua cu cei de la Viktoria Plzen. Si ramanand putin la ultimii nu pot sa nu remarc ca esecul din Europa League a insemnat si pentru ei tot o schimbare de antrenor care a dus ulterior la castigarea campionatului, in timp ce la noi o calificare putin scontata a dus la o eliminare din play-off si la schimbarea a 3 antrenori, binenteles fara cucerirea vreunui obiectiv.

Cam asta s-a intamplat la Petrolul sezonul acesta, inca unul in care ne-am batut joc de o sansa monumentala de a castiga titlul, dar atunci cand nici macar nu stii ce esta aia o insolventa este greu la randul tau ca si conducator sa explici acest lucru. Sper totusi macar in ultimul ceas sa se intample ceva coerent la echipa, sa se vina si sa se spuna ce jucatori vor ramane, cum ne vom prezenta la anul si cel mai important daca ne vom prezenta.