Chiajna - Petrolul Oameni de onoare
Scris de comi    Miercuri, 29 Iulie 2015 08:55    PDF Imprimare Email

Petrolul continua seria deplasarilor printr-un meci in care onoarea gazdelor va fi supusa unui test. Este a treia a deplasare pe care Petrolul o va avea in acest sezon si poate cea mai usoara de pana acum.

Concordia nu mai este echipa pe care Petrolul s-a "chinuit" sa o invinga in ultima etapa a sezonului trecut. De fapt acel rezultat a ajutat direct Concordia in salvarea de la retrogradare, ceea ce te duce cu gandul ca punctele vor face drum intors. Dar cum si pe Iasi i-am ajutat si tot ne-au batut in etapa precedenta nu vad de ce "onoarea" nu ar disparea si la jocul de vineri seara.

Desigur noi suporterii Petrolului nu avem nici un drept de a cere explicatii despre jocul Petrolului din returul trecut si nici nu suntem indreptatiti sa primim raspunsuri din partea celor in masura, ce cred eu insa, este ca actualii jucatori ai Petrolului sunt fortuiti sa castige jocul de la Chiajna si astfel sa ajunga la -1 in clasament, ceea ce ar insemna in continuare ultimul loc din clasament.

Asadar este o situatie grea pe care speram sa o trecem rapid. Ce nu pot sa nu remarc este cum Petrolul are sanse la victorie doar prin prisma ajutorului oferit in trecut si nu prin jocul propriu, joc care inca o data are o singura directie : aparare si scoaterea unui egal norocos.

Pecanha - Beta, Benga, Faug-Porret, Peteleu - Ropotan, Zoubir, Marinescu, Varga, Nepomuceno - Moussa