Ceahlaul - Petrolul In deplasare nu ne sta nimeni in cale!
Scris de comi    Vineri, 24 Aprilie 2015 07:57    PDF Imprimare Email

petrolul inainte de meci 2014

Petrolul se chinuie sa ramana concentrata pe un final de campionat in care locul 3 in continuare ii apartine, desi in ultimele doua etape ploiestenii au acumulat doar un punct in clasament.

Nu stiu care este motivatia, dar echipa antrenata de Mircea Rednic continua sa fie neinvinsa in deplasare, unde clasicul 0-1 pare slagarul perfect pentru mentinerea pozitiei ba chiar si aproprierea fata de lider. Din pacate se joaca si acasa, pentru ca altfel Petrolul ar fi condus clasamentul. Dar sa revenim la meciul cu moldovenii, care, la fel ca si Gaz Metan se afla intr-o pozitie dificila in clasament, Petrolul avand sansa sa arbitreze lupta pentru evitarea retrogradarii.

Ramasa fara antrenor, Ceahlaul nu prea stie cum sa castige dar cu actualul Petrolul nu te poti baza pe nimic, nici macar pe un penalty transformat.

In alta ordine de idei Petrolul asteapta investitorii, si sper sa nu ramana doar cu asteptarea, pana atunci lotul se va schimba, speranta ramanand totusi la antrenor, care sa recunoastem reprezinta o garantie pentru supravietuirea Petrolului la anul. Lui Pecanha i s-a propus prelungire, Mircea Rednic a anuntat ca mai ramane un an, dar nu a semnat. De ceilalti se cam stie povestea.

Pana la meciul de luni ramanem cu un pronostic pentru primul 11:

Cobrea - Alcenat, Ipsa, Filip, Peteleu - De Lucas, Marinescu, Astafei, Pastorini, Nepomuceno - Tamuz