ASA - Petrolul Razboiul cromatic
Scris de comi    Vineri, 11 Septembrie 2015 08:28    PDF Imprimare Email

avancronica 2015

Saptamana petrecuta pe drumuri nu ii da Petrolului mari sperante ca va reusi sa se conceteze la gravitatea situatiei din clasament. Daca pana acum ne alinam cu gandul ca vom primi sase puncte de la TAS, cu fiecare etapa ce trece ne gandim ca si cu punctele acelea vom stationa pe ultimul loc al ligii. 

In tot acest razboi in care din ce in ce mai multi viteji se arata dar niciun salvator, Petrolul trebuie sa se lupte cu o insolventa si cu o prima transa catre creditori ce ii bate la usa. Unii spun ca situatia este in regula, ca totul este roz la echipa si salarile sunt la zi. Cei care pleaca de la echipa ne descriu o situatie gri plina de incertitudini si necunoscute in timp ce noi, suporterii, vesnic nemultumiti, pe care nimeni nu ii mai intelege pictam deja totul in negru. "Winter is coming" ar fi fost acum replica dintr-un serial la moda, dar de fapt la noi culorile sperantei sunt similare cu noapte. Ne aflam intr-un razboi al cromaticii in care nimeni nu va aprinde becul sa faca lumina. Pana se va mai face ceva Petrolul va mai suferi o infrangere, pentru ca atat poate fara antrenor pe banca, si se va limita la platitudinile cunoscute legate de jocul bun, nesansa si mercur retrograd. 

Socul la echipa a avut un efect de bumerang la Petrolul, care dintr-o echipa bataioasa s-a transformat intr-o echipa fara viziune care ajunge la poarta adversa din greseala ratand fiecare ocazie cu o usurinta debordanta.

Desigur Petrolul are si niste avantaje si anume o serie de jucatori care sunt peste media ligii 1, ii stiu toti suporterii si nu are rost sa ii mai nominalizez si eu, tot ce trebuie retinut este ca atat timp cat esti antrenat de cineva care a practic pana acum iobagia la bercea si luca nu ai cum sa ai rezultate.

In speranta in care vom produce surpriza sambata merg pe formula:

Pecanha - Beta, Benga, Genev, Faug-Porret - Ropotan, Marinesc, Zoubir, Farina, Varga - Moussa