ASA - Petrolul Arbitrul intr-un meci fara categorie
Scris de comi    Joi, 14 Mai 2015 14:00    PDF Imprimare Email

bucurie gol petrolul

Dupa o lupta seculara care a tinut aproape 3 sezoane Petrolul pune capat performantei si se indreapta spre un nou campionat in care salarile mici si meciurile de supravietuire in liga 1 vor "incanta" suporterii de pe Ilie Oana, asta daca binenteles ai nostri bravi conducatori in telefoanele date catre libertate vor negocia si prelungirea chiriei.

MOTIVATIA MECIULUI CU ASA

Meciul cu ASA a impartit comunitatea petrolista in doua in cei care spun ca Petrolul nu trebuie sa se dea la o parte doar pentru ca fcsb ar lua campionatul si cei care spun ca preferabil ar fi un meci cu juniorii, pentru ca oricum nu mai avem obiectiv. Daca imi este permisa o parere si fara sa fiu stapanul argumentelor, voi incerca sa precizez urmatoarele:

Faptul ca Petrolul nu se va da la o parte la Targu Mures nu va garanta si victoria noastra, forma afisata de echipa in tot acest retur ma face sa vad o victorie mai mult decat previzibila a gazdelor. Repet daca jucatorii nostri vor afisa aceeasi ambitie ca si pana acum. Discutia este alta, Petrolul poate incurca ASA daca se va autodepasi, ceea ce sa recunoastem ar insemna de fapt o motivare suplimentara venita dinspre echipa care acum cateva luni se infiinta. Acest lucrul eu unul nu mi-l doresc, noi nu trebuie sa facem jocurile nimanui, si ar trebui sa aratam la acest meci ceea ce am aratat tot acest retur, nu o tresarire de orgoliu care va fi pusa ulterior pe seama unui ajutor indirect din ghencea. Cu acest argument cred ca rezolv si ideea juniorilor in primul 11, nu cred ca este nevoie ca Petrolul sa joace cu ei, pentru ca astfel ar da in extrema cealalta cea in care ar favoriza echipa din Targu Mures.

Sa jucam ceea ce stim, nu ceea ce ne pun altii sa jucam.

In alta ordine de idei dupa ce Petrolul se confrunta deja cu o stare de confuzie legata de viitor, sau cel putin asa pare, antrenorul nostru, fie el si intermar reuseste sa deschida un nou subiect de nemultumire in randul suporterilor, felul in care a raspuns la o capcana lansata de presa centrala. Mai jos regasiti doua articole in acest sens unde se si poate vedea exact ceea ce s-a intamplat.

TAMUZ OUT, O SANSA PENTR NKOYI

Revenind la joc, sper sa vad din nou o evolutie buna al lui Pecanha, care merita sa fie pastrat, dar si a cuplului de fundasi centrali, Ipsa - Satli, mai ales ca primul a reusit sa aduca victoria in ultimul meci de campionat. Acest compartiment poate fi punctul cheie sezonul viitor atunci cand apararea va decide in liga vom ramane. La capitolul atac, se pare ca Tamuz este deja aut pentru acest sezon, si foarte probabil istorie pentru clubul galben-albastru, cu toate acestea a reusit sa dea o declaratie de bun simt atunci cand a fost intrebat cine merita sa castige campionatul.

Cu bateria incarcata la telefon si cu minute nelimitate la abonament cuplul Sinescu - Teja va merge in Ardeal, sper eu, sa isi continue seria de jocuri de cautare pentru sezonul viitor. Cum nimic nu este sigur vom vedea sambata cum se vor arata la joc petrolistii.

ECHIPA PROBABILA

PETROLUL: Pecanha - Alcenat, Satli, Ipsa, Peteleu - Marinescu, Filip, Astafei, Kronaveter - Tchite, Nkoyi