Sprijinim PETROLUL!
Scris de DoarPetrolul    Sâmbătă, 18 Februarie 2017 10:10    PDF Imprimare Email

uniti din pasiune campanie

Unii au reconstuit orase, altii au ajutat prin donatii spitalele si casele de copii sau au salvat paduri de la defrisare, dar toti, sunt oameni care si-au luat rolul de cetateni in serios.

Hai s-o facem si NOI! Rolul pe care-l propunem astazi este sa sprijinim echipa de fotbal PETROLUL PLOIESTI. CUM? E simplu: renuntam la 5 beri, o pizza sau 3 pachete de tigari si donam echivalentul in bani (50 lei), pentru a ne putea bucura in continuare la Ploiesti de culorile galben-albastre.

In schimbul contributiei tale, NOI, vom avea grija ca imaginea ta sa apara pe tabela stadionului Ilie Oana cand se ruleaza genericul de dinaintea si in pauza meciului". Un oras intreg va vedea cine sunt cei care reusesc sa transmita din generatie in generatie, un simbol al Ploiestiului - echipa PETROLUL. Donatiile se vor face personal, iar poza ta o asteptam pe adresa de Email - "alaturidepetrolul@gmail.com", in subiect va rugam sa treceti nume/prenume, dupa ce ati donat banii.

Fiecare donație o sa fie centralizata intr-un tabel, pentru a exista o transparentă totala in privința gestionarii banilor. Rugamintea noastra catre cei care provoaca sa aiba grija ca cele 3 persoane sa si achite cei 50 Lei in termenul stabilit mai jos. Regula principala este sa provoci dupa ce ai achitat. Pentru cei care sunt plecati peste hotare si vor sa achite le punem la dispozitie contul de PAYPALL - "alaturidepetrolul@gmail.com".

Perioada campanie: 07.02.2017 - 01.03.2017 La finalul campaniei, pe aceasta pagina, vom arata tabelul cu cei care au donat impreuna cu genericul care o sa fie prezentat pe tabela stadionului ILIE OANA.

Contact : Frincu Gabriel Marian - 0727948546. Machitescu Dragos - 0732888111.

Echipa e in mainile noastre, PETROLUL nu moare!