CSO Plopeni - PETROLUL 0-6
Scris de DoarPetrolul.ro    Vineri, 18 Noiembrie 2016 17:16    PDF Imprimare Email

SUPORTERI ARNHEM

UPDATE 19.NOV - CS Blejoi s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Petrolul Baicoi si au revenit pe prima pozitie a clasamentului datorita numarului mai mare de goluri marcate: 53 fata de 45 cate avem noi. Diferenta de goluri este insa asemanatoare +39.


Petrolul s-a impuns cu 6-0 pe terenul celor de la CSO Plopeni in penultima etapa a Ligii A Prahova.

Scorul a fost deschis de Claudiu Tudor care a prins un sut frumos, din afara careului, ce a poposit in vinclul portii adverse. A fost golul care a scos echipa gazda din jocul defensiv prestat pana atunci.

Dupa pauza Petrolul a continuat sa domine jocul dar de data aceasta, avand in fata o echipa gazda dornica sa revina pe tabela, a profitat de jocul deschis si a punctat de inca 5 ori. De doua ori in primul sfert de ora, al treilea fiind inscris de Nae dupa ce la faza precedenta gazdele au avut ocazia de a reveni in joc.

De remarcat ca Petrolul a continuat sa preseze si atunci cand aveau 3 sau 4 goluri pe tabela. Desi impropriu spus deoarece nu exista o tabela functionala la Plopeni :).

Petrolul a fost sustinuta la Plopeni de aproximativ 700-1000 de suporteri.

In urma acestui rezultat gazarii au acumulat 34 de puncte dupa 14 etape, cu 3 mai multe decat ocupanta locului secund CS Blejoi. Momentam avem doua goluri in fata celor de la Blejoi si, in functie de rezultatul de maine contra ocupanta locului 4 Petrolul Baicoi, vom vedea daca vom ramane pe prima pozitie a clasamentului.