Coperti petroliste in scoli (o actiune ADGA&LSCT)
Scris de ADGA LSCT    Miercuri, 07 Octombrie 2015 09:43    Imprimare
coperti fcp
Stimaţi iubitori ai scutului galben-albastru petrolist, 
 
Dorim să vă aducem la cunoştinţă o actiune de suflet iniţiată în comun -- in aceste vremuri grele pentru echipa noastra -- de catre Asociaţia Diaspora Galben-Albastră (ADGA) şi Liga Suporterilor "Constantin Tabarcea" (LSCT), odată cu începerea unui nou an şcolar asociaţiile noastre s-au gandit sa se apropie de generatia de maine si de aceea au achiziţionat 1.000 de coperţi pentru caiete şcolare in culorile care ne leaga pe toti: galben si albastru. 
Aceste coperţi vor fi daruite micutilor de la mai multe şcoli din judet, care au început la 14 septembrie primul lor an de şcoală. Ne dorim ca aceasta experienta majora, cum este inceputul vietii de scolar, sa fie legata si de echipa simbol a orasului Ploiesti si a judetului Prahova. Pentru ca Petrolul e parte integranta a cotidianului oricaruia dintre noi. Speram ca in inimile lor sa creasca modesta samanta sadita prin acest apel discret la neuitare, la perpetuarea spiritului petrolist si la mobilizare in jurul Petrolului pe care -- asa cum l-am primit de la cei batrani -- il dam mai departe celor ce vin dupa noi.
 
Petrolul trebuie susţinut necondiţionat, atât la bine, cât şi la rau. De aceea ni s-a parut ca cele mai bune 'cuvinte de invatatura' nu pot fi decat versurile ce incheie imnul petrolist, care vor insoti pe micutii gazari in fiecare zi de scoala de acum incolo.
Mulţumirile noastre conducerilor şcolilor pentru solicitudine şi pentru sprijin în distribuirea coperţilor precum şi clubului de fotbal Petrolul Ploieşti pentru permisiunea acordată de a folosi numele şi sigla clubului în acţiunea noastră.
Mergem inainte cu convingerea ca atata vreme cat Petrolul leaga generatiile de gazari de la cei mai batrani la cei mai tineri, atata vreme cat aceasta echipa traieste in inimi de copii, viitorul nu ne mai sperie. Impreuna suntem puternici si stim ca Petrolul va trece de orice vicisitudine!