PETROLUL - Vaslui în sferturile Cupei României (3/4/5 decembrie)
Scris de Krebs    Luni, 11 Noiembrie 2013 14:40    PDF Imprimare Email

cupa romaniei 2013 bucurie

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi contând pentru sferturile Cupei României, ediţia 2013/2014. Petrolul, deţinătoarea trofeului, va întâlni în sferturile Cupei formaţia SC Vaslui. Meciul urmează să se desfăşoare în una din zilele 3-5 decembrie, data urmând a fi anunţată de televiziunea care deţine drepturile TV pentru această competiţie (ProTv/Sport.ro). Dar, poate cel mai important aspect este că vom evolua pe teren propriu!

CUM S-A TRAS LA SORTI

Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României s-au stabilit prin tragere la sorţi, echipele participante fiind repartizate astfel:

a) în urna A: echipele din Liga I clasate pe locurile 1 – 6 în campionatul ediţiei precedente;

b) în urna B: celelalte echipe din Liga I participante în campionatul ediţiei în curs; în cazul în care un club care are dreptul de participare în Liga I nu a obţinut licenţa şi a fost înlocuit conform dispoziţiilor art. 19 din prezentul regulament, în stabilirea urnelor
valorice se va lua act de noua situaţie;

URNA A:
1. Petrolul
2. Pandurii
3. Steaua
4. Astra
5. Vaslui
6. Dinamo

Urna B:
1. Oţelul
2. Viitorul

Comentarii
Refresh Posts
Re: PETROLUL - Vaslui în sferturile Cupei României (3/4/5 de -- bpaun
marţi, 12 noiembrie 2013 14:48
"Dan Motoran" wrote:
"bpaun" wrote:
Avem clar prima sansa. Ma aventurez sa afirm ca vom bate Vasluiul la mai mult de un gol diferenta. tongue.gif

PETROLUL FOREVER!!! pet3.gif
Cate echipe am batut acasa in campionatul asta ? Ultimul meci de cupa jucat acasa a fost tot o infrangere 1-2 cu Otelul. Eu nu sunt foarte optimist, Vaslui e o echipa redutabila. O echipa care ne poate pune probleme. Sa speram ca trecem si de astia.

Ei, totusi circumstantele sub care se desfasoara intalnirea difera fundamental: am pierdut cu 2-1 intr-un meci retur in care miza se consumase deja in deplasare in meciul tur. Cu o calificare 99% in buzunar era foarte greu de motivat echipa sa traga serios... Acum avem doar o singura sansa intr-un meci unic si nu ne gasim sub umbrela comoda a unui rezultat linistitor dintr-un eventual meci-tur.

Ai dreptate in ceea ce priveste ineficienta jocului de acasa din Campionat al echipei noastre (si eu sunt amarat din cauza asta, pentru ca ne-au "scapat" printre degete echipe net inferioare, care au preferat un antijoc unei infruntarii deschise si corecte, iar noi i-am ajutat ratand incredibil de mult), insa eu cred in motivarea psihologica a jucatorilor. Stiind ca este o runda KO, dupa care nu mai exista sanse de redresare (cum ai, spre exemplu, in Campionat - atatea si atatea runde mai sunt de jucat) consider ca jucatorii se vor mobiliza exemplar. Adu-ti aminte de returul cu Swansea, ca sa folosesc un exemplu mai recent, cand ne-am mobilizat 110% din conditia noastra si am reusit un meci memorabil.

Atunci ne-am depasit pe noi insine in primul rand mental si asta s-a transpus in jocul colectiv al echipei...
PETROLUL - Vaslui în sferturile Cupei României (3/4/5 decemb -- dan motoran
marţi, 12 noiembrie 2013 10:29
Meciul e destul de greu. Vaslui e o echipa cu pretentii, al carui patron vrea in cupele europene. Cum clasarea lor in clasament nu le prea permite samse de a ocupa un loc pe podium, ei se vor agata de oportunitatea ce o ofera adjudecarea cupei Romaniei.
Re: PETROLUL - Vaslui în sferturile Cupei României (3/4/5 de -- arabfcp
marţi, 12 noiembrie 2013 09:23
Cine e vasluiul?..Nu trebuie sa ne vaitam..Suntem detinatoarea trofeului..Nu trb sa ne sperie nici un adversar.Cu o atmosfera cum nu mai la Ploiesti vezi.show total..care a cam lipsit la ultimele meciurii..Nu avem cum sa ne incurcam..Doar Petrolul :x
Re: PETROLUL - Vaslui în sferturile Cupei României (3/4/5 de -- cosmintt26
luni, 11 noiembrie 2013 22:19
Nu stiu de ce dar am impresia ca unii de pe aici devin ridicoli ca s-au masluit tragerile la sorti, ca ne fura arbitrii ca nu stiu ce.
Nu asta trebuie sa fie spiritul si impresia generala.

Avem prima sansa cu Vasluiul, pana la urma vaslui e mai slaba decat steaua, astra sau pandurii echipe cu care putem cadea. Faptul ca jucam acasa+ce am zis mai sus => o tragere bunicica.
No subject -- andone
luni, 11 noiembrie 2013 21:16
Cineva vegheaaaaaza !
Si stim noi cine .