Pregatirea derby-ului PETROLUL - Rapid!
Scris de Octav    Duminică, 12 August 2012 09:06    PDF Imprimare Email

20110814 Petrolul Rapid 670 320

Week-end-ul urmator are loc derby-ul cu Rapid, partida care va avea loc pe teren propriu si care ne obliga la o prestatie cu mult mai serioasa fata de ce am oferit atat noi!

Chiar daca in banca mai avem o suma apropiata de 50 milioane de lei vechi, sper sa ma ajutati, URGENT, prin donatii, pentru acest meci, deoarece sumele folosite la cusutul coregrafiei nu pot fi folosite fara chitante. Iar noi lucram la un particular, care abia este in curs de organizare, si nu poate elibera momentan factura. Tocmai de aceea, cei care doriti sa contribuiti cu cat de putin o puteti face direct la magazin, in cutia de acolo.

Pentru restul, avem acel fond de rezerva din banca, care sper sa ne tina si cu Rapidul si cu Steaua, cand vom pregati probabil cea mai adevarata coregrafie la nivel national, de pana acum. Oricum, ma voi ocupam personal (ca vad ca altfel nu se poate!) sa apara si acelel cutii de donatii la fiecare intrare in stadion, cutii in care sa se colecteze mai ales maruntisul cu care ne este interzis sa intram pe stadion!