"Eu sau Pătraru"
Scris de DoarPetrolul.ro    Miercuri, 23 Iunie 2010 21:36    PDF Imprimare Email
vivi_rachita_650_300

Vivi Rachită a acceptat să discute cu noi despre ultimele evenimente de la clubul fanion al Prahovei, evenimente ce ar putea duce chiar la desfinţarea clubului.
 
ACTUL INTAI - SITUATIA JURIDICA
 
Se ataca stadiul actual al situatiei juridice al clubului! Cu siguranta cu totii ne dorim sa se rezolve cat mai repede, dar oare s-a intrebat cineva care ar fi solutiile alternative ori ce am putea sa facem ca sa grabim procesul? Va spun eu: cam nimic deoarece stam la mana ANAF-ului! Pana cand nu se rezolva la ei, noi nu putem face nimic mai mult decat sa asteptam!
Vivi despre acuzatiile lui Dragos Patraru ca nu s-a facut nimic in acest sens: "Ştie foarte bine ca nu se poate face nimic deocamdata! I-am spus lui sa dea o solutie si ma duc eu la Luca sa o accepte! A zis ca nu are! ATUNCI?" - aceste lucruri au fost precizate si-n comunicatul oficial al clubului.

De ce să acuzi niste oameni care, in opinia ta, nu fac nimic pentru a grabi rezolvarea situatiei juridice cand stii, chiar tu, prea bine, ca NU exista alta solutie pentru moment! Pana la urma, totul se rezuma la increderea pe care o acordam oamenilor din actuala conducere:Vivi si Andi!

ACTUL SECUND - DISCREDITAREA SI CREAREA SUSPICIUNILOR


Treaba e foarte simpla si se face cu cap! Cine este singurul om care poate crea disconfort in cadrul clubului nostru indiferent de ceea ce face? Numele lui este, bineinteles, Flooooooriiiin Bercea! Se arunca in presa de catre "Zvonerul şi Răspândacul" ca "domnia sa" a fost in vestiar si deja s-au creat primele indoieli in capul unora! Cam usor as spune eu! Vivi dezminte si precizează:
"Daca nici eu nu v-am spus adevarul...chiar daca uneori nu mi-a convenit! Si ma doare cand vad ca au ajuns unii suporteri sa-mi puna la indoiala buna credinta! Chiar te rog sa scrii pe site ca eu astept din partea marii majoritati a suporterilor un punct de vedere, poate o intalnire ca sa vedem cum facem: mai continuam sau vin altii mai destepti, mai frumosi! Eu m-am saturat sa fiu amenintat cu DNA pentru proiect si unii sa-si rezolve probleme personale cu ajutorul echipei, sa minta cu nerusinare! Si de suporterii care stiu exact situatia si spun ceea ce spun despre  mine...!"

RELATIA CU BERCEA - E destul de clar ca pentru reusita proiectului este nevoie de o relatie cat mai diplomata cu Bercea (pana rezolvam problema cu ANAF-ul)! Ne place sau nu ne place trebuie sa ne calcam pe suflet si cel care trebuie s-o faca pentru noi este Vivi Rachita! El a fost mandatat de noi s-o faca! Nu este un simplu antrenor ori manager si este o persoana ce se implica in absolut toate lucrurile ce sunt legate de Petrolul!  

"V-am explicat ca Bercea nu are nici o implicare la club! Toate deciziile sunt ale mele si ale lui Andi. Conform protocolului, actionarii nu au voie sa se implice in administrarea societatii. Daca fac asta pierd un milion de  euro - OSIM, palmares, sigle, nume!
Asa ca nu vad care e asocierea cu Bercea? E patron doar in acte, atat si nimic mai mult!"


"Florin Bercea nu a pus nicio piedica proiectului.
Am mai citit azi, ce a zis Patraru, ca i-am zis ca ar fi spus Luca ca finantarea e ilegala! O minciuna pentru care nu mai are ce discuta cu mine ! Il am martor pe Andi! I-am spus doar ca a zis Luca sa venim cu niste avocati mai buni la negocieri! De azi, pentru mine, Patraru nu mai exista!"
L-am rugat sa scrie adevarul! Se pune problema asa: suporterii trebuie sa decida: au incredere in mine sau in el? E usor!
Daca voi vreti sa faca Patraru proiectul, eu in secunda doi m-am dat la o parte!"


Am gasit articolul la care facea referire Dragos Patraru si care confirma spusele lui Vivi Rachita:
"La intalnire au participat, cat timp s-a discutat despre fotbal, Vivi Rachita si Andi Crangu, ca reprezentanti ai singurei reusite din mandatul de pana acum al lui Volosevici, echipa de fotbal a orasului, sustinuta din banii ploiestenilor.Vestea buna este ca Luca a acceptat sa schimbe conditiile de preluare a echipei, astfel incat Primaria Ploiesti chiar sa poata prelua clubul. Luca i-ar fi lansat chiar o rugaminte primarului, sa vina la discutiile juridice cu niste oameni care chiar sa stie cu ce se mananca aceasta meserie."
http://www.patraru.ro/2010/01/19/luca-e-de-acord-sa-refaca-actele-e-in-stare-volosevici-sa-le-faca-bine-de-data-asta/

Vede cineva in acest articol ceva legat de finantarea ilegala?!?! Lucru ce l-a dezamăgit pe Vivi si nu a putut decăt să spună: "m-am saturat de atacuri mârşave fara sâmbure de adevar"!

ACTUL FINAL - LOVITURA DECISIVA - Curtea de Conturi via PSD

Văcăroiu, presedinte la Curtea de Conturi! Calotă, consilierul personal al acestuia! Sebastian Ghiţă (trustul Prahova ii aparţine), membru PSD! Se vorbeşte că cel putin ultimele doua persoane au un interes personal si de partid ca la viitoarele alegeri sa nu aiba probleme PSD-ul in fata actualului primar Andrei Volosevici! Prin ce se poate "scoate" in momentul de fata acest primar: echipa de fotbal si mai precis salvarea acesteia de la desfintarea iminenta din vara trecută!
Vivi Rachita: "Asta stie si Patraru! Daca reusim sa ducem la bun sfarsit proiectul, toate meritele vor fi ale noastre si ale primarului - ceea ce ei nu vor! La fel si cu stadionul."
Vivi Rachită despre ce se va intampla daca Curtea de Conturi stabiliste ca ilegala asocierea intre SC FC Petrolul SA si Primarie: "Ne desfiintam! Nu vine nimeni sa dea bani la echipa! Noi ne-am batut pentru numele de Petrolul - il avem la Consiliul Local! Trebuie sa mai luam si societatea DAR nu putem deocamdata din cauza procesului cu ANAF! Acolo e locul de liga a doua! Cred că stiti cine e consilierul personal al presedintelui de la Curtea de Conturi?"

IN INCHEIERE


"Ma dezamăgesc unii care stiu situatia si tot comenteaza aiurea! Atunci nu-i mai bine sa ma duc linistit pe drumul meu: fara batai de cap, fara DNA, fara stadion, fara dusmani, cu timp liber...ca eu m-am saturat si va spun foarte clar: ori aveti incredere in mine ori stati cu Patraru!"


Comentariile la voi!