Continuăm lupta pentru promovare!
Scris de Krebs    Miercuri, 12 Mai 2010 18:54    PDF Imprimare Email

Petrolul_-_Tricolorul_Breaza

 

Petrolul umileşte Tricolorul  Breaza cu 3-0 şi lupta, pentru Liga I, cu Sportul si Brăneşti continuă!

In faţa a aproximativ 1500 de spectatori, Petrolul a reuşit să se impună in faţa celeilalte echipe prahovene din serie cu scorul de 3-0 prin reusitele lui Budescu(2) respectiv M.Tudor(desi ar putea fi socotit şi ca un autogol al portarului Anghelache).

Inceputul meciului a fost destul de slab pentru petrolistii noştrii care nu au reuşit să-şi domine copios adversarul aşa cum aştepta o mare parte din publicu spectator. Nu ştiu dacă Breaza a practicat un bun joc defensiv ori noi am jucat slab, cert e că momentu cheie a fost dat de greşeala lui Anghelache din finalul primei reprize! Atunci, M.Tudor a centrat (dar de fapt această pasă s-a transformat intr-un şut) pe spaţiul porţii brezenilor, portarul scăpând mingea puţin după linia porţii!1-0 pentru PETROLUL! Până la pauză a continuat acelaş joc anost din prima parte a meciului dar important era că eram la conducere şi puteam aborda altfel repriza a doua.

GALERIE FOTO DE LA MECIUL CU BREAZA

Ca întotdeauna, dupa pauza, vedem un alt Petrolul (oare ce le zice Vivi la pauză de se schimbă total jocu după pauză?)! Inceputul a fost mai curajos si se simţea o determinarea mai mare în rândul gazarilor! Totuşi, cea mai mare ocazie a începutului de repriza secundă aveau s-o aibă oaspeţii care ratează egalarea la o centrare in 6m finalizată prost de Răuţă - acesta ratând, din fericire, lovitura de cap!

Budescu avea să reuşească primul sau gol din aceasta partida in minutul 60, la nici 3 minute de la marea ratare a celor din Breaza, in urma unei combinaţii cu Cristi Vlad şi o finalizare din 8-10m! 2-0 pentru "lupii galbeni" şi lucrurile se mai linişteau atât in teren cât şi-n tribune! Acest gol avea să scoată din carapace echipa vizitatoare şi pe acest fond au mai apărut alte ocazii pentru petrolişti, finalizate doar cu golul lui Budescu din minutul 78 când acelaş Cristi Vlad, scăpat singur spre poartă, a trimis o pasă către decarul petrolist (deşi putea să şuteze) pentru ca acesta să-şi treacă in cont dubla! 3-0!

Petrolul reuşeste astfel a 7-a victorie consecutivă şi rămâne pe locul 3 la doar DOUA puncte de Sportul şi Brăneşti in contextul în care formaţia ilfoveană are un joc mai puţin disputat (partida cu Steaua II fiind amânată din pricina convocării a doi jucători de la Brăneşti şi unul de la Steaua II în lotul României U23 condus de Răzvan Lucescu).

CASETA MECIULUI

Petrolul: A. Vlad - Plămadă, Bozga, Chiriţă, Tudor - Cr. Vlad (cpt), Benga - Opriţa ('76 - C. Stoica), Budescu, Cataramă ('66 - L. Mihai) - Radchenko ('27 - G. Crăciun)
Antrenor: Vivi Răchită
Evoluţia scorului 
1-0 - Tudor (min. 34)
2-0 - Budescu (min. 59)
3-0 - Budescu (min. 78)