ABC Ultras - Mentalitate
Scris de kr3bs    Sâmbătă, 23 Februarie 2008 00:08    PDF Imprimare Email
Index articol
ABC Ultras
Mentalitate
Coregrafie
Toate paginile

 

MENTALITATEA

 FARA  VANDALISM  SI   VIOLENTA  GRATUITA

Fara vandalism pentru ca este penibil sa te apuci sa distrugi doar de dragul de a distruge(trenuri,  masini...); fara violenta gratuita atunci cand te deplasezi in grup, pentru ca datorita faptelor tale negandite tot grupul trebuie sa suporte consecintele.

FARA  ACTIUNI "EROICE" DE  GENUL  10   CONTRA  1

Grupul advers v-a adus injurii voua sau clubului pe care il sustineti. Doriti sa va razbunati, si va credeti super eroi pentru ca i-ati luat esarfa unei suportere adverse sau ati batut vre-un pusti din gruparea rivala; rezultatul .... sunteti penibili.

 RESPECTUL  PENTRU  ADVERSARI

Aceasta inseamna ca trebuie insultati doar cei care va sunt cu adevarat adversari. Respectati pe cei ce parcurg zeci si sute de km numai pentru a-si sustine echipa. Daca chiar vreti sa-i insultati, macar aveti curajul sa faceti acest lucru si acasa si in deplasare. Respectul genereaza respect. 

ECHIPA TREBUIE MEREU  SUSTINUTA

Opritiva sa faceti contestatii gratuite la adresa unui jucator, sau sa adoptati alte forme de dezaprobare la adresa jocului echipei in timpul meciului. Echipa favorita trebuie incurajata pana la sfarsitul meciului indiferent daca ea pierde sau castiga. Amintitiva ca in momentele dificile in care echipa a avut nevoie de sprijin, noi am demonstrat ca-i suntem alaturi si nu am recurs la proteste de strada in momentele dificile pentru club. Nu spunem ca trebuie ca suporterii sa se comporte ca niste marionete, insa trebuie protestat doar atunci cand este cu adevarat cazul, insa numai dupa ce partida s-a terminat.

 IN NORD,  SUD,  IN EST  SAU  IN VEST

Oriunde joaca echipa  este obligatorie prezenta noastra. Numele gruparii reflecta faptul ca suntem gata sa mergem oriunde joaca iubita noastra echipa. Indiferent ca este vorba de partide amicale sau oficiale noi suntem prezenti mereu dorind astfel sa ne respectam sloganul.